Tolong nak Tanya.. MCM MANA NAK...

CG Sponsors




am_a_Golfer

Junior Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
95
Reaction score
1
Points
11
Salam semua, selepas beberapa lama main CG nih, baru la nih ingat nak try2 main dengan semua function2 dia.

sejak hari tuh lain2 basic function semua dah tau, nak buat link video, link gambar.... TAPI...

AKAN TETAPI... aku nak tanye camner (1) nak delete thread? ataupun
(2)lock thread?

sila beri tunjuk ajar :D
 
Last edited:
Sponsored Post

BlackPepper

Active+ Member
Joined
Oct 26, 2009
Messages
4,906
Reaction score
50
Points
30
Salam semua, selepas beberapa lama main CG nih, baru la nih ingat nak try2 main dengan semua function2 dia.

sejak hari tuh lain2 basic function semua dah tau, nak buat link video, link gambar.... TAPI...

AKAN TETAPI... aku nak tanye camner (1) nak delete thread? ataupun
(2)lock thread?

sila beri tunjuk ajar :D
yg tu rasanya..admin je yg bole buat..:-?:-? g pm kt admin ckp nk close.. kalo silap maap le bang..:-?:-?:-?
 

fareastz

Active Member
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,672
Reaction score
39
Points
30
admin or moderator je kot yg boley...
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
692
Points
161
nak lock thread bule try gtau mod thread mana nak lock
kalau reason kukuh bule la kot
 

girlsilver

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
lock mengelock ni keje admin....ade ape2 g PM admin,moderator ker bleh kot :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register