BTC USD 62,029.4 Gold USD 1,768.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Tolong minta jasa baik semua orang hanya ALLAH SWT yang mampu membalas jasa baik anda

Sponsored Post

akecema

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Jan 26, 2007
Messages
23,532
Reaction score
2,901
Points
206
maklumat detail nih
rasenye otai2 cg dapat kesan
semoga adik baik2 sahaja ok
 

Atie Yolanda

Active Member
Joined
Aug 6, 2010
Messages
1,760
Reaction score
18
Points
30
simpati dgn apa yg berlaku.. buat report polis... mereka blh kesan no flat di atas..
 

atlantis

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
tampal surat report polis kat sini terus.
 

mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
mcm ni ... kalau dah report polis .... bawa salinan report polis tu dan cuba buat JPJ search kat JPJ. mungkin kena byar sikit dalam RM20.00 kot.
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
928
Points
161
Moga cepat sembuh adik TT....InsyaAllah!!!
 

ceria28

Legendary Member
Joined
Mar 13, 2007
Messages
11,902
Reaction score
109
Points
123
Semoga adik TT kuat semangat fizikal & mental serta cepat sembuh. Apa2 pun kena pergi buat repot polis dulu dan kena cari info ttg pemilik berdaftar no kenderaan tu.
 

arowana

Active+ Member
Joined
Jun 21, 2008
Messages
3,001
Reaction score
19
Points
25
mcm ni ... kalau dah report polis .... bawa salinan report polis tu dan cuba buat JPJ search kat JPJ. mungkin kena byar sikit dalam RM20.00 kot.

betul2.. buat seperti di cadangkan.. klu no plat cam ni senang je JPJ ngan polis nak cari tuan kereta..
 

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
susah nak kata salah sapa...

sbb dari kes nie nampak suka2 belok ajer...tanpa stop...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register