TOLONG..mcm mana nak online kan web html yg da siap...

CG Sponsors




AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
salam otai yg buat website...

mcm mna nak onlinekan web kita yg da siap buat guna HTML...
 
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
kalau tak der hosting...ada hosting free ker...
 

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Dah ada domain n buat hosting ker?
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
kat mana hosting yg free..hehehhe
 

fnd75

Active Member
Joined
Apr 25, 2006
Messages
1,938
Reaction score
36
Points
35
tengok hosting gak, ade yg bagi upload page kita sendiri, ada yg cuma bagi kita pakai template diorang aje (takut virus/spyware/script jahat dll)
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
kat mana hosting yg free..hehehhe
aku nengok kat siggy ko tu ada iklan domain free,

alllo cik abang, benda hosting ngan domain tu berkait rapat le biasanya, kalu ada salah satu pun tak jalan, mesti nak keduanya tak kira le berbayar or free, baru web boleh jalan.


ko pilih mana berkenan

http://www.google.com.my/search?hl=en&q=free+web+hosting&btnG=Google+Search&meta=

http://www.free-webhosts.com/

http://www.freewebhostingarea.com/

bla bla bla............... :)cgrock
 
Sponsored Post
Top
Log in Register