Tolong...laptop kena virus

CG Sponsors




AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
salam all,,
aku rasa laptop aku kena virus..
sbb aku nk masuk frinedster tak boleh..guna komputer lain bole..
nak main game online pun tak boleh...guna komputer lain bole..

tlg bantu aku...:((
 
Sponsored Post

private_eye217

Active+ Member
Joined
Aug 12, 2008
Messages
2,724
Reaction score
47
Points
30
ko ada guna zone alarm x?
klu ada ada enable kan blk..
zone alarm ada block web 2
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
try disable lu semua security/antivir, lepas tu test access web yg tak bleh tu.

lepas tu wat fully scan antivir ngan latest database
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
contoh aku log in frienster
masuk username dan password pastu log in...kat link kuar
www.friendster.com/#

benda apa # tu eh..mcm pelik jer...pastu tak leh masuk aku punya friendster...laptop aku kena virus ker??? tlg???
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
kat mana tu bro...sblm ni aku jer lap top aku...ni jer begong..cookies kat bro...
tools>>>>options>>>>privacy>>>>cookies - kalu guna FF

skrang ko bleh akses sesetengah web je kan? tak semua tak leh akses kan?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register