BTC USD 38,166.4 Gold USD 1,797.45
Time now: Jun 1, 12:00 AM

tolong ku kawan2..

barely

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
452
Reaction score
0
Points
10
mintak tolong kwn2..laptop aku compaq CQ40-131TU.
aku nyer laptop prob time nak format. lepas jer setup is loading windows, tbe2 kuar screen biru..aku intall windows xp sp2. tolong...:(
nie aku attach screen biru tu
 

Attachments

  • PIC_1667.rar
    171.7 KB · Views: 26
Last edited:
Sponsored Post

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
ikot pengalaman aku.. maybe ada hardware problem kot.. :)
 

barely

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
452
Reaction score
0
Points
10
ha hardware..alamak..huhuhu.canme nak setel prob nie..waaaa
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
mu dah disable sata ke kat bios, ni masalh biasa terjadi. xp tak support sata, lain le klau m ada cd sata ready, atau floppy sata.

sebelum ni mu guna win apa? vista?
 

taufic

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Feb 6, 2008
Messages
14,651
Reaction score
693
Points
161
kalo bab sata intergrated XP cdrom.. dah ada orang bincang kt cg..
try la search.. :)
 

barely

Fun Poster
Joined
Jan 5, 2008
Messages
452
Reaction score
0
Points
10
mu dah disable sata ke kat bios, ni masalh biasa terjadi. xp tak support sata, lain le klau m ada cd sata ready, atau floppy sata.

sebelum ni mu guna win apa? vista?

kene carik cd yg support data ker? sblum nie xp sp2..
kat bios tarak nak disable sata tu..~X(
 

azarulez

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
8,358
Reaction score
1,154
Points
151
dah byk kali problem ni berlaku..1 je aku nak bgtau..hard disc ko nak kong tu..aku ckp camni sebab aku dah kena..memang kena tuka hard disc.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register