Tolong Jualkan Perodua MyVi SE 2008

CG Sponsors




azuandi

Freshie
Joined
Nov 26, 2010
Messages
7
Reaction score
0
Points
3

Saya ada Myvi SE tahun 2008 warna merah.
SE 1st edition.
Saya nk jual kereta ni, tapi x tau macam mana nak uruskan.
So, saya nak mintak sesiapa yang boleh tolong jualkan.
Tolong buat semua dokumen2 yang diperlukan.
Saya cuma nak habiskan bayar settlement bank je.
Kalo korang dapat jual harga tinggi, duit lebih tu korang ambik la.
Atau sesiapa yang nak beli, saya kira harga settlement je.
Tukar nama owner, and korang sambung bayar.

Spesifikasi kereta:
Registration Number: WRD ****
Reg. year: 2008
Mileage: 55 000 - 59 999
Make: Perodua
Model: MyVi SE (SE 1st Edition)
Transmission: Manual
Engine Capacity: 1300 cc
Accessories: Solar Film, CD Player, Leather seats, Airbag driver, Airbag passenger, ABS Brakes, Sport rims, Alarm, Central lock, Adjustable steering.
Security: Scan card before start engine.(diberi PERCUMA)
- Kereta standard, xde modified, first owner/user.
Ada Free gifts lagi seperti FM Modulator, Head Rest, CD holder, HP Holder, Manual Book, Standard Tools, etc.
 
Sponsored Post

waza

Fun Poster
Joined
Jan 23, 2008
Messages
896
Reaction score
11
Points
15
klau smbung bayar blh tk bro... settlement lg brapa
 

azuandi

Freshie
Joined
Nov 26, 2010
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
.Nak sambung bayar mmg bole, tapi kena tukar nama la..
Settlement PM me..
 
Last edited:

azuandi

Freshie
Joined
Nov 26, 2010
Messages
7
Reaction score
0
Points
3
Nak sambung bayar mmg bole, tapi kena tukar nama la..
Settlement x bole tunjuk kt sini...
nanti rosakkan market price..
nak tau bape settlement, PM me..tq..
 
Last edited:

sfauzie

Active+ Member
Joined
Dec 8, 2007
Messages
3,792
Reaction score
10
Points
25
wow...menarik...lokasi mana ni bos...
 

ejalmlk

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Aug 8, 2008
Messages
10,512
Reaction score
43
Points
120
ok pm edjal .. berminat nieee ... segera ok ... berapa semua kos tukau nama n sattlement ....

tq .

0166463158
 
Sponsored Post
Top
Log in Register