Tolong jagakan Mak aku jap

CG Sponsors




aminsg

Banned
Joined
Mar 22, 2013
Messages
173
Reaction score
0
Points
15
kalau tt tak nak jaga, tak pe lah mintak orang jagakan. tapi keluarkan duit sikit, cari orang jagakan. jangan dibuang pulakk.
 
Sponsored Post

aminsg

Banned
Joined
Mar 22, 2013
Messages
173
Reaction score
0
Points
15
Amik nurse yang berpengalaman.

Atau sesiapa yang pakar.

Hati² pilih.

Bimbang dapat yang jenis nak duit jer.
betul. sekarang orang nak duit je kebnyakannye. yg tak expert pon terus boleh mengaku pandai kalau dah pluang duit :mad:
 

suriababes

Freshie
Joined
Mar 17, 2011
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
Amik nurse yang berpengalaman.

Atau sesiapa yang pakar.

Hati² pilih.

Bimbang dapat yang jenis nak duit jer.
Tulah ingat nak amik nurse untuk masa siang sebab kerja masa office hour, malam takde hal saya boleh jaga. tp susah sikit nak cari yang elok. Ramai cakap boleh buat kerja tapi entah apa lah jadi nanti.

Kalau boleh tgh cari yg boleh dtg rumah dan ada pengalaman jaga org tua...

Ada nak recommend?
 

puyol

CG Top Poster Club
Joined
Jun 28, 2011
Messages
21,679
Reaction score
1,968
Points
201
thread cari makan ni. alah korang ni.
 

mariong89

Freshie
Joined
Jan 9, 2018
Messages
35
Reaction score
5
Points
11
Tulah ingat nak amik nurse untuk masa siang sebab kerja masa office hour, malam takde hal saya boleh jaga. tp susah sikit nak cari yang elok. Ramai cakap boleh buat kerja tapi entah apa lah jadi nanti.

Kalau boleh tgh cari yg boleh dtg rumah dan ada pengalaman jaga org tua...

Ada nak recommend?
https://www.caregiverasia.com/ check ni.. banyak lah nurse datang rumah sekarang ni. apa susahnya?
 

mariong89

Freshie
Joined
Jan 9, 2018
Messages
35
Reaction score
5
Points
11
betul. sekarang orang nak duit je kebnyakannye. yg tak expert pon terus boleh mengaku pandai kalau dah pluang duit :mad:
yelah nak duit sampai sanggup menyamar. yang menyusahkan siap dera pesakit tu yang kesian
 

elenaa

Fun Poster
Joined
Nov 27, 2012
Messages
306
Reaction score
2
Points
15
Sy tak tau pon ada byk rupanya kerje parttimer mcm ni..
sy ada adik baru nak habis belalar, dia amik pendidikan khas. Boleh suggest dia buat benda ni dulu sambil cari kerja. Kalau tak mesti dia duduk rumah je x function langusung. At least dia boleh tolong memana yang patut.
 

eizzbizz

Super Active Member
Joined
Sep 2, 2009
Messages
8,196
Reaction score
398
Points
86
Tulah ingat nak amik nurse untuk masa siang sebab kerja masa office hour, malam takde hal saya boleh jaga. tp susah sikit nak cari yang elok. Ramai cakap boleh buat kerja tapi entah apa lah jadi nanti.

Kalau boleh tgh cari yg boleh dtg rumah dan ada pengalaman jaga org tua...

Ada nak recommend?
mtt single lg ke ??
meh abam jg uolsss ..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register