Tolong isteriku nak bersalin di mana?!!!!!

CG Sponsors




fizex81

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2008
Messages
440
Reaction score
71
Points
25
Aku nak mintak tolong kt CG ni, tolong bagi review antara hospital swasta atau kerajaan. Isteriku akan bersalin utk beberapa bulan lagi. Tp tak tau nak pegi mana, duit cukup tp kalau swasta ni apa2hal diorang mesti tolak kat kerajaan jugak. kalau bersalin kat hospital kerajaan pulak paham2 jelah servis dia pulak. mintak tolong yea..:(
 
Last edited:
Sponsored Post

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
spital kerajaan pun ok je servis die. nurse skang muda2, layan baek je. yg da makcik2 tu yg garang. jimat pun jimat.

budget lebeyh tu simpan, utk kegunaan kecemasan anak tu nanti.
 

Norfazli

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
Aku nak mintak tolong kt CG ni, tolong bagi review antara hospital swasta atau kerajaan. Isteruku akan bersalin utk beberapa bulan lagi. Tp tak tau nak pegi mana, duit cukup tp kalau swasta ni apa2hal diorang mesti tolak kat kerajaan jugak. kalau bersalin kat hospital kerajaan pulak paham2 jelah servis dia pulak. mintak tolong yea..
kalau saya
baik pilih hospital besar kerajaan
 

fizex81

Fun Poster
Joined
Nov 24, 2008
Messages
440
Reaction score
71
Points
25
tp ramai yang cakap hospital kerajaan ni lembap ckit servis. ramai member dah terkena pastu dah serik.
 

Norfazli

Active+ Member
Joined
Dec 23, 2007
Messages
3,202
Reaction score
88
Points
30
tp ramai yang cakap hospital kerajaan ni lembap ckit servis. ramai member dah terkena pastu dah serik.
kalau begitu
pilihan di tangan bro
semoga selamat bersalin:)
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
tp ramai yang cakap hospital kerajaan ni lembap ckit servis. ramai member dah terkena pastu dah serik.
adik aku bersalin kat HKL bln 10 thn lepas. ye2 die puji servis ok dan die mmg berpuas hati.

tapi paham2 la spital kerajaan ni ramai pesakitnyer. kadang2 x terlayan sorg2. kalo boleh nurse mmg akan suruh patient (blaja) wat sendri ape2 pun. kalau spital swasta bole la nak manja2 mintak itu mintak ini.
 

maxbiz77

Active+ Member
Joined
Jan 4, 2007
Messages
3,665
Reaction score
9
Points
25
wife aku aritu bersalin kat sepital gomen jek. dua2 anak kami ok jer. wife bagitau.. takde la teruk mcm org heboh2kan tu. layanan pun ok jer smua. bil.. RM0.00 jer. :) jimat siut!

ada member aku wife dia nak bersalin kat swasta. pas bersalin mengeluh takde duit nak beli brg baby.. kena plak pinjam kat kengkawan.. nak bagi nasihat pun.. entah la.. senang gini jer. kalau org berduit.. bersalin la kat swasta.. takde duit kalu.. paham sendiri la. simple as that!
 

eLLYaNa

CG Top Poster Club
Joined
Apr 17, 2008
Messages
27,295
Reaction score
40
Points
125
tapi kalo mmg da simpan duit khas utk peruntukan bersalin kat swasta, teruskan je la. selesa pun selesa.
 

anoone

Legendary Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
12,410
Reaction score
60
Points
120
sakit sama jer..layanan?...segelintir jer kot..ntah2 sesaja bikin citer sikit kasi besar...hospital gomen jer bro
 

irfan

Active+ Member
Joined
Feb 9, 2007
Messages
4,360
Reaction score
17
Points
25
Aku nak mintak tolong kt CG ni, tolong bagi review antara hospital swasta atau kerajaan. Isteruku akan bersalin utk beberapa bulan lagi. Tp tak tau nak pegi mana, duit cukup tp kalau swasta ni apa2hal diorang mesti tolak kat kerajaan jugak. kalau bersalin kat hospital kerajaan pulak paham2 jelah servis dia pulak. mintak tolong yea..
al zahrah or an- nur bangi...best...baby nak kuar depa pasang keset mengaji...layanan ok...harga perpatutuan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register