tolong-harga banner..

CG Sponsors




crixerity

Fun Poster
Joined
Jun 20, 2008
Messages
404
Reaction score
0
Points
10
maaf ye kekawan cgrians semua..
nak minta tolong sikit..

tau tak harga banner kat sekitar lembah klang/kl/selangor ni berapa???
besar dia tatau..tapi yang macam selalu ada kat tiang lampu jalan tu..iklan mxs,celc,dg,etc...

tau memana web syarikat yang jual banner ke...
aku dah cari tapi tak jumpa lak..
web syrkt dari indon ada ar..huhuhu

maaf ye..segala tolong ucap terima kasih..
jazakallah...
 
Sponsored Post

Pak Wan

Super Active Member
Joined
Jul 9, 2008
Messages
5,758
Reaction score
408
Points
81
kalau area kulim RM2.50 sekaki persegi...
 

xzoss

Active Member
Joined
Aug 28, 2008
Messages
1,218
Reaction score
35
Points
30
kalau area kulim RM2.50 sekaki persegi...
KL ni pun camtu lebih kurang. Klo order banyak lagi murah. Aku biasa charge customer rega tu. Tapi yg dah siap ada design ler (soft copy)... Klo design lom buat, aku kena le charge kos artwork (design)
 

123456

Super Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
5,187
Reaction score
55
Points
70
die ikot dpi bro
aku dulu buat banner2 ni

biase dpi 720 mahal skit

kalo 360 tu aku tao la
biase kalo kt kl ko p jalan pudu(jln brunei)
biasa 1kaki persegi dlm 1.00-1.50 pon ader

kalo 720 dlm 2-3 ringgit

kalo kuantiti banyak..lgi murah la
 

crixerity

Fun Poster
Joined
Jun 20, 2008
Messages
404
Reaction score
0
Points
10
KL ni pun camtu lebih kurang. Klo order banyak lagi murah. Aku biasa charge customer rega tu. Tapi yg dah siap ada design ler (soft copy)... Klo design lom buat, aku kena le charge kos artwork (design)
owh...tq
jelas dah sikit..hehe..
kedai anda dekat mana??

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 

crixerity

Fun Poster
Joined
Jun 20, 2008
Messages
404
Reaction score
0
Points
10
die ikot dpi bro
aku dulu buat banner2 ni

biase dpi 720 mahal skit

kalo 360 tu aku tao la
biase kalo kt kl ko p jalan pudu(jln brunei)
biasa 1kaki persegi dlm 1.00-1.50 pon ader

kalo 720 dlm 2-3 ringgit

kalo kuantiti banyak..lgi murah la
waaaa.gerek ar...lagi murah ni..
aku nak sikit je..
dpi tu apa ye??
hehe...
lagi satu..
tadak kontek ke buleh bagi untuk aku runding2 banner ni??
mekasih bebanyak bro....
 

eizlien_82

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
3,367
Reaction score
52
Points
30
ko kat area mana ek?? kalu aku aku pakai supplier aku kat jusco..
tgk baper byak order..ari tue aku buat temuduga terbuka punya banner dia bagi 330. satu RM 110.00

hurm..
 

crixerity

Fun Poster
Joined
Jun 20, 2008
Messages
404
Reaction score
0
Points
10
ko kat area mana ek?? kalu aku aku pakai supplier aku kat jusco..
tgk baper byak order..ari tue aku buat temuduga terbuka punya banner dia bagi 330. satu RM 110.00

hurm..
aku area serdang,kajang,bangi..
kitorang nak ni pun untuk kerja amal..promosi..
kira tolong2 ni dapat juga ar saham.. :)
kau dekat mana??
jusco pun ada buat banner ye..tatau lak aku..hehe
 

eizlien_82

Active+ Member
Joined
Dec 2, 2008
Messages
3,367
Reaction score
52
Points
30
aku area serdang,kajang,bangi..
kitorang nak ni pun untuk kerja amal..promosi..
kira tolong2 ni dapat juga ar saham.. :)
kau dekat mana??
jusco pun ada buat banner ye..tatau lak aku..hehe
oh yer ker..ha yelah..:D
jusco tak buat banner tapi kami memg perlukan banner jugak kan..jadi kami ader supplier sendiri..yang buat semua berkaitan printing dan advertising..:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register