tolong delete.tak pandai nak delete

CG Sponsors




etiqa_takaful79

Freshie
Joined
Nov 16, 2008
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
tolong delete.. sorry ye..tak pandai nak delete
 
Last edited:
Sponsored Post

KilangCetak

Active+ Member
Joined
Apr 14, 2008
Messages
4,447
Reaction score
29
Points
35
dulunya eTiQa Takaful adalah Takaful Nasional..pada 2006 telah bergabung menjadi ahli kumpulan Maybank..

eTiQa Takaful menawarkan produk2 yg berasakan prinsip muamalat Islam..

sebagaimana yang dinyatakan oleh rakan sy di atas, mufti perak kini adalah penasihat syariah utk eTiQa..

insya-Allah jika anda sertai kami, keberkatan dan rezeki anda terima..

sama2 mempromosikan produk takaful...

berdakwah melalui muamalat Islam...

(^_^)
 
Last edited:

saripah

Freshie
Joined
Sep 25, 2006
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
dulunya eTiQa Takaful adalah Takaful Malaysia..pada 2006 telah bergabung menjadi ahli kumpulan Maybank..

eTiQa Takaful menawarkan produk2 yg berasakan prinsip muamalat Islam..

sebagaimana yang dinyatakan oleh rakan sy di atas, mufti perak kini adalah penasihat syariah utk eTiQa..

insya-Allah jika anda sertai kami, keberkatan dan rezeki anda terima..

sama2 mempromosikan produk takaful...

berdakwah melalui muamalat Islam...

(^_^)

alamak.. skali sudah salah fakta... bahaya ni geng.. mana ada kene mengena takaful malaysia dgn eTiQa takaful ni.. ni kalu tersalah bagi info polisi kat client lagi le haru.. berhati2 sebelum bagi info..

eTiQa = Mayban Fortis + MNI + Takaful Nasional

salam
perunding etiqa
 

mohd herman

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2008
Messages
5,194
Reaction score
22
Points
65
salam,
macam2 dah ada skrg...buatlah apa yang patut...:D
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
alamak.. skali sudah salah fakta... bahaya ni geng.. mana ada kene mengena takaful malaysia dgn eTiQa takaful ni.. ni kalu tersalah bagi info polisi kat client lagi le haru.. berhati2 sebelum bagi info..

eTiQa = Mayban Fortis + MNI + Takaful Nasional

salam
perunding etiqa
Excited sangat. Baru je join Etiqa agaknya, tak belajar sejarah syarikat. Terus post dalam forum.

Sedap je dia kata Etiqa Takaful adalah Takaful Malaysia...ishhh2. Lain kali sebelum post, double check. :D
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
dulunya eTiQa Takaful adalah Takaful Malaysia..pada 2006 telah bergabung menjadi ahli kumpulan Maybank..

eTiQa Takaful menawarkan produk2 yg berasakan prinsip muamalat Islam..

sebagaimana yang dinyatakan oleh rakan sy di atas, mufti perak kini adalah penasihat syariah utk eTiQa..

insya-Allah jika anda sertai kami, keberkatan dan rezeki anda terima..

sama2 mempromosikan produk takaful...

berdakwah melalui muamalat Islam...

(^_^)
Kalau bg salah info kat client agak2 dosa ke tak dosa?...:D
 

saripah

Freshie
Joined
Sep 25, 2006
Messages
24
Reaction score
0
Points
3
Kalau bg salah info kat client agak2 dosa ke tak dosa?...:D
rilex bro.. aku minta maaf la. bagi pihak erk.. kita sama2 1 tujuan cuma perbezaan warna syarikat.. uhuks..

xyah le cite pahala dosa, erk..

salam
perunding etiqa
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
rilex bro.. aku minta maaf la. bagi pihak erk.. kita sama2 1 tujuan cuma perbezaan warna syarikat.. uhuks..

xyah le cite pahala dosa, erk..

salam
perunding etiqa
Aku faham, aku tak kisah sangat sebenarnya, cuma terkenangkan dulu masa aku jadi agent Prudential, and PruBSN Takaful tak de lagi, kena hentam dengan agent2 Takaful Nasional, dijaja surat pasal Prudential invest kat tempat2 non-halal....lepas tu bg tau client bukan pasal benefit, semua pasal halal-haram. Sedangkan aku jual Prulink yang invest kat Dana Ra'sul Mal (Shariah approved fund)....itu mcm punya agent, siapa yang tak teringat2.

Anyway, tak de apa2 yang perlu di minta maaf, cuma kou sound le sikit budak tu,

1- Nak post biar double check, jgn bg salah info
2- Jgn hi jack thread orang lain.
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
Aku sebenarnya suka + bangga sebab dah ramai agent melayu dalam industri Insurance / Takaful nie.....sebab market luas. Kita kena buat sesama....biar semua orang melayu Islam ada coverage dan tak meminta2 apa bila ditimpa musibah yang melibatkan kewangan.

Cuma, biasa le...kekadang terover excited nak post kat forum. Biasa le tu.

Teruskan usaha. Capai target masing2.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register