BTC USD 17,148.4 Gold USD 1,797.22
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tolong- Dapat Saman Dari TM

CoklatCair

Junior Member
Messages
65
Joined
Oct 20, 2013
Messages
65
Reaction score
0
Points
6
Aku pun baru kena. Dapat surat ape da siap sekali ctos kejadahnya. Da bayar da utang rm590. Tapi still kena contact lagi dengan debt collector.. wakaka. Hutang tetap hutang. Bayar pelan2 je tt. X yah sangat follow surat tu..:D
 
Sponsored Post

carlos_vinyard

Active+ Member
Messages
2,791
Joined
Jan 12, 2008
Messages
2,791
Reaction score
23
Points
25
aku pun dh kena dulu ...diorg gertak gak..aku ckp aku record call ni.. aku nk saman balik sebab diorg ugut aku.... trus senyap sampai arini...siap aku bleh buka line unifi baru lak kt tempat lain....
 

sakari

Freshie
Messages
23
Joined
Feb 8, 2010
Messages
23
Reaction score
0
Points
3
Bayar seberapa banyak yg mampu. Nanti kena blacklist lagi susah :)
 

joe_sg88

Fun Poster
Messages
648
Joined
Oct 18, 2007
Messages
648
Reaction score
1
Points
15
TT punya kes pn lebih kurang mcm aku gak.......sampai ofis pun depa kacau...walaupun bru sebulan keje...malu gak la.....
 

Johny Rango

Freshie
Messages
2
Joined
Jun 16, 2022
Messages
2
Reaction score
0
Points
3
TT punya kes sama mcm aku...line dah terminate tp bill still jln...dkt 1k dah....dorang kol aku, msg byk kali...aku buat derk jerk...dah g TM point ckp suh stop bill tu, dia kata x blh....aku tunggu polis tangkap aku jer nie....hahaha
Asal polis nak tangkap pulak? Ada keluar waran tangkap kee?
 

Arep KL

Freshie
Messages
42
Joined
Jun 20, 2022
Messages
42
Reaction score
10
Points
11
company ni bukan ada limit masa ke untuk kutip hutang.. biasanya lepas 7 tahun camtu dah tak boleh kutip atas kecuaian sendiri..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register