BTC USD 23,782.4 Gold USD 1,928.23
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tolong- Dapat Saman Dari TM

Sponsored Post

mr.rajoli

Active Member
Messages
2,225
Joined
Feb 21, 2011
Messages
2,225
Reaction score
23
Points
25
bro tgk post dia yg paling latest... dh tahap menghina umat manusia...
aku rasa mcm nak bukak jer thread pasal dia, pastu quote semua post dia... hehehe :D
mcm kat lowyat buat..

bukak la thread pasal sy..baru satu forum tau LC 5 speed injection ada jual kat Malaysia..:eek::eek:
 

mr.rajoli

Active Member
Messages
2,225
Joined
Feb 21, 2011
Messages
2,225
Reaction score
23
Points
25
hikhikhik..lex la bro. dia pon ckp xberani. telo kat keyboard. biarkan je, kesian kat dia. igt org nk dgr kata2 dia tp malang skali. kalo kat loyat ni dah mampus dah kne ci.bai ngn org. :eek:

sori ye bang sniper, jgn infrac sy..im folo tered je


memang tk berani pun...tp telor kat keyboard pun ramai gak forumer lain berterima kasih kat ambo sbb ambo diaorang tk tertipu..tp boh tkyah risau la..selagi boh tk kenceng orang dan tk cuba nk mengenceng org ambo tk kacau boh..boh kutuk apa kat ambo pun ambo tk kisah...:eek::eek:

cuma yg dua orang ni memang marah kat ambo pasal ambo kantoikan mereka cuba mengenceng..sorang kata beli speaker rm680 padahal market price tk pernah lebih rm400...nasib baik pembeli tk tertipu..

sorang ni paling lawak dan badut.. kata baru beli moto lc 5 speed injection kat kedai bulan lepas..siap suruh ambo cari kat kedai lc injection ni..:eek::eek:
 

sollihin_85

Fun Poster
Messages
389
Joined
Apr 29, 2009
Messages
389
Reaction score
1
Points
15
salam.

sape2 tau pasal Arus Selasih ?

member aku bgtau, ada runner Arus Selasih dtg opis dia dan suh bercakap dengan peguam nama Tuan Azlan Shah (03-42854514/017-4586993).

Lawyer ni bgtau yang dia akan hantar surat kat Ketua Jabatan sebab member aku ni ada hutang MARA. Pastu papehal deal dgn Ketua Jabatan je. Member aku pun mmg ada hutang study Mara RM7500 dpd thn 2005.Dia pun blm tpon lg lawyer tu. So far dia mmg hidup ckup2 mkn je dgn famili dia.

Persoalan :
1)Mara mmg appoint Arus Selasih sbgai debt collector ke ?
2)Kalo dia nk byr, dia kna byr terus ke MARA atau Arus Selasih ?
3)Betol ke ada surat yang akan dihantar kpd ketua jabatan DAN surat ape ?

TQ.
 

orga21

Active Member
Messages
1,506
Joined
Mar 22, 2007
Messages
1,506
Reaction score
7
Points
25
TT punya kes sama je dengan kes saya....saya pakai streamyx combo 4mbps baru 2 bulan, pindah rumah baru yg area infra line telefon rumah pun belum ready, jangan kata unifi atau streamyx...

bila diaorg check alamat baru infra belum ready, ok je diaorang terminate akaun streamyx 4mbps saya tu....walau pun masih ada kontrak...asalkan pulangkan semua alat2 macam modem.telefon yang dia bagi tu.....
 

ayumalu

Active Member
Messages
1,363
Joined
May 5, 2012
Messages
1,363
Reaction score
6
Points
25
kdg2...mengarut tm ni...aku suh dorunk ptg line tepon rumah kg..sbb dah xguna...mmsg pki hp...name dlm bill tu nama arwah ayah aku...aku da bg da sijil mati semua...still bil dok dtg...skg mak aku ckp da lebey rm500...aku biakn jer...tepon xguna..sewa+ada pgiln kluar...pdhal wyr tepon pun aku da cabut....tepon yer pun entah kmana...p lntak la...nk blklist sgt...
 

SUPERFOREX_AEDIN

Legendary Member
gem
Messages
10,346
Joined
Oct 26, 2009
Messages
10,346
Reaction score
75
Points
130
debt collector ni :)) sebenarnya boleh nego ..benda tu mmg keje debt collector..

aku galakkan ko pergi TMpoint, bawa surat utang tu, cakap nak nego pasal bayaran sebab x mampu nak bayar lumpsump..

Cina pakai merc pun buat camtu nak bayaq RM500 :)) Dun worry jgn risau...TM bukan main CTOS cam P1

betul, pegi tm point dan nego cakap nak bayar ansur ansur..
 

AustinPower

Freshie
Messages
21
Joined
Sep 20, 2013
Messages
21
Reaction score
0
Points
3
Tahun lepas ak kena skali dgn TM ni,dulu duduk rumah sewa n pasang atas nama ak,skali pindah tempat kerja lupa nak alihkan skali,tut tut sampai bil dekat dgn 1.5k,call balik memember lama haram nak jawab,terpaksa r bayar sesorang.Kalo bukan sbb lawyer yg call,mmg xkan bayar,habis bajet bulan tu...hari2 makan biskut kering.Kisah ak dgn TM
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register