BTC USD 62,243.9 Gold USD 1,764.01
Time now: Jun 1, 12:00 AM

[Tolong] Dahi aku teruk lah.

Jedi

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
44,664
Reaction score
2,381
Points
201
(Salam)

Sejak Mei lalu.
Sebelum ni ok jer.

Hitam tu bekas jerawat.
Makin menjadi2.

Jerawat dah mati...tempat lain lak jadi.
Kacang memang takleh makan la...aku suka mengunyah...terpaksa stop.



Kurang sket lepas guna T3 Mycin (gel), OXY wash dan Cetaphil Gentle Skin Cleanser.



Dahi.








Pipi kiri.
'OXY 10'
pun tak jalan.








Going to eat cucumber one a day now.
 
Last edited:
Sponsored Post

maharajakecil

Fun Poster
Joined
Aug 27, 2012
Messages
280
Reaction score
0
Points
10
Boleh hilang ke bintik2 hitam klau guna sabun tue? Brapa lama boleh hilang klau guna sabun tue? Muka aku pun ade juga bintik2 hitam mcm tt.... Tumpang skaki yea tt
 

Jedi

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
44,664
Reaction score
2,381
Points
201
Sila rekomen produk2 anda.

Inshallah...saya cuba.
 

adamdaniel81

Super Active Member
Joined
Feb 27, 2011
Messages
8,208
Reaction score
166
Points
73
xde la teruk sgt aku rasa cuma buruk mata mmandang je la :D

ko ada pernah g mana2 dermatologist wt treatment ke tt?
 

primefiqone

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Apr 29, 2010
Messages
17,653
Reaction score
261
Points
131
cuba pg skin solution tu
xpun pg klinik kulit
mesti berkesan
 

Jedi

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Feb 15, 2009
Messages
44,664
Reaction score
2,381
Points
201
Ada member tu gi New York Skin Solution.

Merebak bakteria ke seluruh dahi dia...makin teruk.

Dia kena guna ubat farmasi gak utk atasi.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register