Tolong camner nak clean benda ni Net-Worm.Win32.Kido.l.....

CG Sponsors




pablo_ayemo

Freshie
Joined
Jun 17, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
Salam....Aku pakai BitDefender 2008..tp tak leh detect menatang nie...pastu dia dah masuk dlm pc gua...gua nak update BitDefender gua dah tak leh..nak bukak site berkenaan antivirus pun semua tak leh...tp kalu pakai kaspersky dpt la detect menatang nie..patutkah gua bertukar antivirus..atau ada CARA lain..??? Tolonggggggg :((
 
Sponsored Post

justeayoes

Active Member
Joined
Jan 2, 2009
Messages
1,808
Reaction score
5
Points
25
guna Kaspersky bole detect, siap bole remove skali kot
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
Salam....Aku pakai BitDefender 2008..tp tak leh detect menatang nie...pastu dia dah masuk dlm pc gua...gua nak update BitDefender gua dah tak leh..nak bukak site berkenaan antivirus pun semua tak leh...tp kalu pakai kaspersky dpt la detect menatang nie..patutkah gua bertukar antivirus..atau ada CARA lain..??? Tolonggggggg :((
so, bertukarlah kepada KIS, jgn menyesal di kemudian hari(iklan skit) :)cgrock
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,876
Reaction score
157
Points
83
pakai ori jgn lupe hehe skang da murah giler, jd la ade satu software yg ori dlm px tu hahaha
 

notrexdame

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 26, 2008
Messages
76,139
Reaction score
63
Points
525
KIS license key RM10 je aku pena nampak
 

pablo_ayemo

Freshie
Joined
Jun 17, 2008
Messages
10
Reaction score
0
Points
3
ok tq semua...tapi ada tak cara lain selain dari bertukar ke KIS?? kot² ada kan..mana lah tahu...mmmm :D
 

old_code

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Oct 12, 2006
Messages
3,814
Reaction score
69
Points
30
ko cuber usha2 kat sini: KLIK SINI

diam2 dah ler..hehehee
 
Sponsored Post
Top
Log in Register