BTC USD 39,926.5 Gold USD 1,827.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tolong Buat Logo - Tawaran RM15.00!

eNOOBz

Active Member
Joined
May 10, 2007
Messages
1,338
Reaction score
0
Points
20
Peluang dibuka kepada semua Warga CG dan Rakyat Malaysia yang berbakat, mempunyai masa yang terluang dan sudi membantu saya untuk mencipta logo laman web terbaru saya - Sarawak .ME.

Semua deraf logo yang telah dibuat bolehlah dipostkan di sini untuk komen, penilaian atau pindaan (jika perlu).

Rekabentuk logo hendaklah menggabungkan Burung Kenyalang iaitu lambang Negeri Sarawak dan Ukiran Asli Sarawak. Huruf / Perkataan yang perlu ada ialah "Sarawak .ME - Sarawakians Online Community"

Maklumat lanjut Logo;
a. Saiz : 450 pixel (lebar) X 150 pixel (tinggi)
b. Latarbelakang : Putih
c. Format : GIF, JPG, JPEG, PNG

Hadiah bagi logo yang terpilih berupa wang tunai RM15.00 (maaf kalo ciput jer.. bajet terhad.. baru jer nak bangunkan web nie.. :(). Akan di bank-in kepada akaun pemenang.

Keputusan adalah muktamad.

Sekian, terima kasih.
 
Sponsored Post

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
kira ok la kot tuk tajamkan skill... arituh wife aku suruh aku buat logo tuk kegunaan department dia.. RM1.5k kalau menang.. aku malas time tuh.. yg menang clerk kat situ..simple tul tapi menang.. rezeki dia.
 

buntalamus2

Super Active Member
Joined
Jun 2, 2008
Messages
6,715
Reaction score
3
Points
65
hehehehe....hurm...macam mana ek nak cakap
 

bellaluna

Legendary Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
11,891
Reaction score
2
Points
115
kalo RM 50 maybe ade gak org yg nk bg idea kot. :D:D
 

dauz

Active Member
Joined
Jul 27, 2008
Messages
1,646
Reaction score
1
Points
25
Peluang dibuka kepada semua Warga CG dan Rakyat Malaysia yang berbakat, mempunyai masa yang terluang dan sudi membantu saya untuk mencipta logo laman web terbaru saya - Sarawak .ME.

Semua deraf logo yang telah dibuat bolehlah dipostkan di sini untuk komen, penilaian atau pindaan (jika perlu).

Rekabentuk logo hendaklah menggabungkan Burung Kenyalang iaitu lambang Negeri Sarawak dan Ukiran Asli Sarawak. Huruf / Perkataan yang perlu ada ialah "Sarawak .ME - Sarawakians Online Community"

Maklumat lanjut Logo;
a. Saiz : 450 pixel (lebar) X 150 pixel (tinggi)
b. Latarbelakang : Putih
c. Format : GIF, JPG, JPEG, PNG

Hadiah bagi logo yang terpilih berupa wang tunai RM15.00 (maaf kalo ciput jer.. bajet terhad.. baru jer nak bangunkan web nie.. :(). Akan di bank-in kepada akaun pemenang.

Keputusan adalah muktamad.

Sekian, terima kasih.

kita orang sarawak...
meh pm aku apajak mok letak ya..aku try da best juh
 

+kOoL+

Legendary Member
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
ermm.. rm15 nih murah sangat.. kalo rm50 ke berbaloi la gak ak nak g tau membe ak.. ak bab2 design nih tak pandai..
 

Rizz one

Active+ Member
Joined
Jul 7, 2008
Messages
3,931
Reaction score
42
Points
30
15 hengget tak berbaloi beb..............kasi up sket le
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
15 jer....sedih betul..ingat 150..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register