BTC USD 44,730.7 Gold USD 1,742.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

tolong bayar saman, ada waran dan buat rayuan sekali

ssuratan

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2008
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
Khidmat Bayar Saman Di Traffik KL
Bg sesiapa yg takde masa atau takut sbb ada waran tangkap.

sila pm aku... sila2 blh pm kat ym senang sikit.

Boleh tlg buat surat rayauan sekali.

bayarlah saman sebelom anda dicekup heheheh

:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid

p/s ; aku jugak ada jual cd rom panduan lengkap memulakan bisness dari rumah, pos dan internet. cd rom dijual pd harga RM30
minat pm pm pm pm kat ym ok

selamat maju jaya.
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Khidmat Bayar Saman Di Traffik KL
Bg sesiapa yg takde masa atau takut sbb ada waran tangkap.

sila pm aku... sila2 blh pm kat ym senang sikit.

Boleh tlg buat surat rayauan sekali.

bayarlah saman sebelom anda dicekup heheheh

:)paid:)paid:)paid:)paid:)paid

p/s ; aku jugak ada jual cd rom panduan lengkap memulakan bisness dari rumah, pos dan internet. cd rom dijual pd harga RM30
minat pm pm pm pm kat ym ok

selamat maju jaya.

kes JPJ boleh? aku ada dua kes...satu JPJ Wangsamaju satu lagi JPJ Padang Jawa

~X(~X(~X(~X(
 

ssuratan

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2008
Messages
150
Reaction score
0
Points
10
kes JPJ boleh? aku ada dua kes...satu JPJ Wangsamaju satu lagi JPJ Padang Jawa

~X(~X(~X(~X(
sorry bro wat masa ni jpj lom lagi.
urusan saman polis trafik jEr dapat permintaan ramai :D
 

MrMama

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,631
Reaction score
7
Points
25
tuan tanah cari nahas iklan mcm nih
 

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Den ado duo. satu 2 tahun lepas punye ntah sapa yang kena speed trap...yang satu lagi last week...ntah sape yang langgar lampu merah...yang last week tu memang den la....hehehe
 

ADI78

Super Active Member
Joined
Aug 26, 2008
Messages
6,298
Reaction score
17
Points
65
aden byk wooo saman..dari thn 94 pun ado tu sah2 ado waran :(:)((
nanti tuan tanah leh pm aden eh kito cito camno
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register