Tolong assignment C prog...akan dibayar!!!

CG Sponsors




seelanFX

Freshie
Joined
May 7, 2007
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Ada member aku nak mintak tolong buat C programming...dia nak bayar...kalau ada student yg nak buat side income boleh la try, kalau berminat aku akan hantar assignment tu, korang cuba tengok, kalau boleh buat, kita bincang bout d money.....cepat cepat!!!! :D
 
Sponsored Post

seelanFX

Freshie
Joined
May 7, 2007
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Assignment ni aku rasa simple jugak...ada sifu2 programming kat sini???
 

seelanFX

Freshie
Joined
May 7, 2007
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Ada tiga tugasan kecil...setiap satu kene guna array, pointer dgn sorting.

Plz PM ur mail add...aku email assigment tu kat engkau...boleh?
 

seelanFX

Freshie
Joined
May 7, 2007
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Ada yg berminat..? Dipersilakan PM email add anda....jom!
 

metaaura

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2007
Messages
6,737
Reaction score
3
Points
65
sila aku tgk boleh mazlan_at At yahoo dot com
 

seelanFX

Freshie
Joined
May 7, 2007
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Sementara brader metaaura study soalan tu,.....Ada lagi yg berminat...??? Bayaran no problem...!!!
 
Sponsored Post
Top
Log in Register