tolong aku wat 1st blog WORDPRESS....

CG Sponsors




haqi1611

Active+ Member
Joined
Nov 12, 2008
Messages
3,920
Reaction score
18
Points
25
1.mcm mn nk wat icon maybank kat dlm blog??

2.mcm mn nk wat text leh bergerak??

3.klu da papew pertolongan gtau ek....
coz br nk blajar wat blog kt wordpress

korang nk tgk pon leh gak.....

http://linaozemarketing.wordpress.com/


soklan lgi.....

erm mcm mn nk wat 'Shoutbox' n nk letak kat WORDPRESS!!!

2.mcm mn nk wat text leh bergerak??


tlg ar ke!!!
yg otai2 tu ajaq ar plz...!!
 
Last edited:
Sponsored Post

surfaddict

Fun Poster
Joined
Jul 15, 2007
Messages
641
Reaction score
5
Points
15
muahahah..byk gak soklan ko ni erk..erm ni pakai wordpress free kan..tp aku rasa teknik sama jerk..

Untuk text bergerak tu..sorry aku tak applied sgt kat blog aku.

Icon maybank biasanya just cari logo tu kat internet masukkan ke blog ko dan link kan jerk logo tu ngan url maybank.
 

kaixer

Freshie
Joined
Dec 19, 2008
Messages
37
Reaction score
0
Points
6
wordpress agak terhad kalo guna yg free pnya
 
Sponsored Post
Top
Log in Register