To Sell Tolong aku utk dapat google top ranking. aku offer RM 100

CG Sponsors




baim

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2007
Messages
3,214
Reaction score
18
Points
25
Salam sumer, aku just nak offer RM 100 kat saper saper yg boleh buatkan aku punya website dpt "top ranking". aku nak 2 keyword sajer.. kalau saper saper rasa boleh buat tolong PM aku
p/s aku x tau baper sepatutnya offer harga, kalau nk kena up lg bg tau la.. thanks :)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

baim

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2007
Messages
3,214
Reaction score
18
Points
25
Wah..kalau nak pasang CCTV wireless pon bleh ke? Kalau pasang kat rumah tapi nak tengok kat handphone ke...advance gitu...
salah tempat ni bro:-?
 

baim

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2007
Messages
3,214
Reaction score
18
Points
25
owh, persaingan tak banyak tu bro. bleh kalo takat nak no satu.

kalo dulu aku yakin gak utk dpt no 1 kalo tgk pada total result utk keyword tu.

apa site ko yg ko nak no 1 tu?
site aku la bro malaysiacctv.com :D:D tul leh no 1 ni??
kt google tau.. kalau leh aku bg 100 ok tak??
 

baim

Active+ Member
Joined
Jan 22, 2007
Messages
3,214
Reaction score
18
Points
25
step pertama, ko renew domain ko utk 2 thn lg. biasanya google anggap domain yg kurang setahun sbg domain spammer. jd insyaALLAH kalo ko renew domain lg 2 thn, ranking akan baik dr skrg.

step kedua, edit intro kat page depan ko tu. banyakkan keyword malaysia dan cctv. Pada aku, sebaiknya ko upah writer utk tulis intro utk ko. Panjang pun takper. mungkin ko bleh write artikel terangkan apa tu cctv dan letak kat bawah sekali.

step ke-3, submit link ke directory, aku tak berapa gemar dgn cara ni sbb jika tak kena gaya, ko bleh kena penalty dr google sbb spamming link. tp mcm aku ckp kat 1st step td, renew domain spy expired lebih dr 2 thn. insyaALLAH tak kena penalty.

akhir sekali, tawakal. insyaALLAH jika 3 step kat atas ko buat, ranking ko bleh naik. cuba la. free je. mana2 yg tak faham tu tanya la.

kalo cara gengster plak, I'm gonna make Google an offer he can't refuse. :):)
woo kena renew domain 2 tahun lagi la..alamak member aku yg watkan website ngan domain ni kt uk plak,

susah la nk tulis tulis ni.. aku pon mana tau sgt benda benda ni, takat trasfer ftp tu tau la..

bro cara godfather mcm mana?? :D:D
 

sosazr

Active Member
Joined
Aug 2, 2008
Messages
1,423
Reaction score
0
Points
20
Bro Adar_23 memang best... Google memang suka kalau ada keyword yang diulang-ulang. Dan kalau laman tu ada banyak link dengan mana-mana web pun dia suka.

ps: ada orang suka meta keyword...tapi den pon tak berapa suke...hehehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register