~tolong!!!~ aku kene buang keje :( membe cg yang bek hati tolong la aku! Aku nak keje

CG Sponsors




rally_dakar

Freshie
Joined
Dec 12, 2008
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
cerite sedih aku ni bermula pas kejatuhan sebuah kilang di PTP. aku kj kat sane sbg process technician pas puas mencari keje. aku blaja kat poli jb dulu. dip mekanikal. pointer aku ok. slalu gak dpt anugerah ketua jabatan. tapi aku dbuang kj coz aku staff baru n dpt r vss yng xsebape. mslhnye skng, aku da puas cari kj baru. naik buntu dibuatnye... tolong r wei... mentang2 aku xsehensem hero remaja, cam ssh jek nk dpt kj.. :)) tolong!!! CIAN LA AKU NI...

P/S:ni no tepon aku. aku mmg nk kj sgt. byk tanggungn. 019-7562737/013-7132054. :((

klo boleh kj technician or assistant engineer area johor... tlg ek
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

endingman86

Legendary Member
Joined
Jun 5, 2008
Messages
11,492
Reaction score
61
Points
120
kerja ape tue bro...gtanggungan banyak camana tue???
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
cerite sedih aku ni bermula pas kejatuhan sebuah kilang di PTP. aku kj kat sane sbg process technician pas puas mencari keje. aku blaja kat poli jb dulu. dip mekanikal. pointer aku ok. slalu gak dpt anugerah ketua jabatan. tapi aku dbuang kj coz aku staff baru n dpt r vss yng xsebape. mslhnye skng, aku da puas cari kj baru. naik buntu dibuatnye... tolong r wei... mentang2 aku xsehensem hero remaja, cam ssh jek nk dpt kj.. :)) tolong!!! CIAN LA AKU NI...

P/S:ni no tepon aku. aku mmg nk kj sgt. byk tanggungn. 019-7562737/013-7132054. :((
taruk la resume ko sini:-?
 

rajaduit

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2006
Messages
675
Reaction score
0
Points
10
Dalam keadaan sekarang memang susah nak cari keje, dah tu banyak syarikat yang tutup, kira untung sebab dapat VSS, kalau keje ikut contract, lagi tak dapat apa,
 

rajaduit

Fun Poster
Joined
Dec 17, 2006
Messages
675
Reaction score
0
Points
10
Aku dah masuk lapan bulan berenti dari keje lama, dengan alasan syarikat tutup, dia janji nak bayar pampasan, tapi sampai skrg tak bayar lagi, dah tu kilang tu beroperasi semula lak tu, siol tul la
 

taufanmerah

Active+ Member
Joined
Aug 14, 2008
Messages
3,647
Reaction score
2
Points
25
cerite sedih aku ni bermula pas kejatuhan sebuah kilang di PTP. aku kj kat sane sbg process technician pas puas mencari keje. aku blaja kat poli jb dulu. dip mekanikal. pointer aku ok. slalu gak dpt anugerah ketua jabatan. tapi aku dbuang kj coz aku staff baru n dpt r vss yng xsebape. mslhnye skng, aku da puas cari kj baru. naik buntu dibuatnye... tolong r wei... mentang2 aku xsehensem hero remaja, cam ssh jek nk dpt kj.. :)) tolong!!! CIAN LA AKU NI...

P/S:ni no tepon aku. aku mmg nk kj sgt. byk tanggungn. 019-7562737/013-7132054. :((

kami ada kerja utk anda. tetapi dlm bidang marketing dan gaji + komisen dlm rm2k dan lebih namun ada target jualan bagi setiap bln. sesiapa yg berminat pls sms "kerja" ke PA saya Hj Azman 0126648965. :D

saya bersimpati dgn anda. tq
 

Cuppy Cakes

Legendary Member
Joined
Sep 16, 2008
Messages
12,140
Reaction score
35
Points
120
alamak...sian kat ko bro..
mbr aku yg keje kat penang ramai yg kene berenti ni..
ko cube2 la try yg taufan merah suggest tu wut sementara dr xde keje bro..
kilang aku pon start tahun dpn nak buang org gak ni..adoi..jgn aku kene dah..
 

rally_dakar

Freshie
Joined
Dec 12, 2008
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
mak aku da uzur.. aku nk sara die.. 2 r macam-macam aku pk. kalo blh aku nk kj asap. klu blh area jb jek. technician or assistant engineer r.. tlg r kengkawan. bun2 gile ni... nk berniage modal pon xde.

cam ne nk insert resume?? xbape nk reti... :p almaklumlah jarang men tenet. ajo le sikit. hu.hu
 

rally_dakar

Freshie
Joined
Dec 12, 2008
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
cian ko ek raja duit!!! bawak bersabo je r. kalo ikotkan ati nk aje aku lupekan diploma yng aku ade. kj fast food kat singpore. tapi 2 r. aku risau mak aku. xde sape da kat uma. :(
 

fordLASER

Legendary Member
Joined
Mar 22, 2007
Messages
10,806
Reaction score
54
Points
120
cian ko ek raja duit!!! bawak bersabo je r. kalo ikotkan ati nk aje aku lupekan diploma yng aku ade. kj fast food kat singpore. tapi 2 r. aku risau mak aku. xde sape da kat uma. :(
apa kata klau berjinak2 ngan porex.... buleh duk kat rumah...
tp kena blaja la... klau rajin blaja ngan mmber cg dlm forum pun ok...
:D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register