Wanted Tokek Gecko Di Indonesia

CG Sponsors




Sponsored Post

bobmacho

Fun Poster
Joined
Jul 2, 2010
Messages
939
Reaction score
8
Points
15
Salam..

Kepada sesiapa mempunyai tokek gecko di Indonesia, dan mahu membuat urusan di sana, sila hubungi saya dengan segera kerana Wakil Buyer saya sekarang berada di sana.. sekarang diorang ada Medan, esok ke Jakarta, lusa ke Medan balik, & pas raya haji ke Acheh..

Urusan Penjualan International akan dibuat di sana, tanpa perlu dibawa masuk ke Malaysia.. Harga lagi cantik di Malaysia.. ;)

Kalau confirm ada barang kat sana baru saya bagitahu harga.. :)cgrock

Minimum berat 500g.. Kalau ada yang 1kg lagi bagus.. ;)

Apa hal boleh SMS or Call saya di talian 013-3534956 (Ammar) or email ke [email protected]
dekat filipina ada x

sy ader membe kat sana

banyak tokek dia kabo kat teman

tt ader agen x kat saner
 

silvermaddness

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2007
Messages
11,539
Reaction score
71
Points
130
peh...jauh langkah TT..hehe..moga berjaya..dengar kat kat area gunung merapi banyak tokek..hehehehe
 

whizzkid

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2009
Messages
704
Reaction score
30
Points
20

nazri812

Junior Member
Joined
Jul 30, 2009
Messages
87
Reaction score
0
Points
6
Salam..

Kepada sesiapa mempunyai tokek gecko di Indonesia, dan mahu membuat urusan di sana, sila hubungi saya dengan segera kerana Wakil Buyer saya sekarang berada di sana.. sekarang diorang ada Medan, esok ke Jakarta, lusa ke Medan balik, & pas raya haji ke Acheh..

Urusan Penjualan International akan dibuat di sana, tanpa perlu dibawa masuk ke Malaysia.. Harga lagi cantik di Malaysia.. ;)

Kalau confirm ada barang kat sana baru saya bagitahu harga.. :)cgrock

Minimum berat 500g.. Kalau ada yang 1kg lagi bagus.. ;)

Apa hal boleh SMS or Call saya di talian 013-3534956 (Ammar) or email ke [email protected]
bro.
tokek batu kt surabaya.bley on x? dlm 6.36 kilo :)cgrock
 

whizzkid

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2009
Messages
704
Reaction score
30
Points
20
bro.
tokek batu kt surabaya.bley on x? dlm 6.36 kilo :)cgrock
Tokek batu kat Indon tak ada harga bro.. Kat sini pun dah tak ada harga, kecuali yang lidah tak cabang.. Tu pun harga dah jatuh..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register