BTC USD 64,146.4 Gold USD 1,777.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Tokek di Pahang dan Terengganu

dyjah

Fun Poster
Joined
Jan 26, 2009
Messages
128
Reaction score
0
Points
10
Salam...Saya menguruskan pembelian tokek di Kuantan....Menerima Tokek yang berat 300 gm ke atas....syaratnya pemilik tokek mestilah membawa tokek2 ke Kuantan....Sebab tu sy offer utk yang Pahang nTerengganu.....Harga pemilik yg tawarkan....Sekiranya buyer setuju deal jadi....
 
Sponsored Post

dyjah

Fun Poster
Joined
Jan 26, 2009
Messages
128
Reaction score
0
Points
10
maaf...buyer sy ni mtk owner yg berikan harga.....bkn aper...dorang dh boring ngan sikap broker yg duk tanya hrga xabs2....kalu sesuai kt leh bncang...
 

anuarul

CG Top Poster Club
Joined
Jan 9, 2009
Messages
26,151
Reaction score
104
Points
133
ade ke yg penah jual tokek ni..tak penah dengar cite pun...ke sume diam2 je..takot kene rompak...hehehee
 

dyjah

Fun Poster
Joined
Jan 26, 2009
Messages
128
Reaction score
0
Points
10
entahlah...sy dh lm gak dlm ni tp sme xjd....yg jd msalhnya barang xder tp ckp ader
 

dyjah

Fun Poster
Joined
Jan 26, 2009
Messages
128
Reaction score
0
Points
10
Cb tya otai2 tokek lain blh ke harga tu?bg sy trlalu tinggi....
 

OrgMinyak

Fun Poster
Joined
Apr 18, 2010
Messages
573
Reaction score
0
Points
10
tt rase harga yg sesuai bpe ekk?? harga kat cg ni byk sgt, xtau mana yg sebetulnya..
 

nisuh

Active+ Member
Joined
Jun 22, 2008
Messages
3,002
Reaction score
62
Points
30
alahai TT..tlg sediakan list harga la,kan senang. xde la byk kali tanye.
kalu buyer tanye brape owner nak, agak2 blh ke buyer bayo nnti..
200K tuk tokek 350g TT kata mahal, so brape buyer sanggup bayar? 10K ke? 20K ke?
x payah la nak nyusahkan org nak jual..:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register