TNB akan umum butiran projek jalur lebar pada Januari 2019

CG Sponsors




lats840

Active Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
1,987
Reaction score
170
Points
43
Bila boleh apply tnb punya fiber optic ni??
Murah lagi dari unifi & maxis fiber..
Hehhehe...
 
Sponsored Post

btmkl

Fun Poster
Joined
Sep 11, 2009
Messages
391
Reaction score
26
Points
20
Hahaha...kalu semua mentelati gini..memg melingkup la provider ...ingat murah ke nak setup dgn maintain sistem fibre ni...tu pasai malaysia masih ketinggalan jauh..becouse yg nak subscire tak ramai..tu belum yg curi2 line..pakai injector lah bagai...

50mbps RM79
kongsi dengan 5 jiran, sorang dapat 10mbps ok jugak
 

rietpg

Fun Poster
Joined
May 29, 2010
Messages
143
Reaction score
8
Points
20
Bagus juga kalau ada. Bila pesaing ramai, baru ada cabaran dalam bisnes.
Mana syarikat yang beri harga dan servis terbaik, itu yang rakyat pilih.
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,185
Reaction score
251
Points
131
50mbps RM79
kongsi dengan 5 jiran, sorang dapat 10mbps ok jugak
klu dpt share sama rata mmg ok..
tapi klu sorang dpt 49mbps, yg lain mengaga je dpt speed 1mbps tapi share 4 org..
 

otaida00taj

Legendary Member
Joined
Apr 4, 2007
Messages
10,470
Reaction score
56
Points
120
Hahaha...kalu semua mentelati gini..memg melingkup la provider ...ingat murah ke nak setup dgn maintain sistem fibre ni...tu pasai malaysia masih ketinggalan jauh..becouse yg nak subscire tak ramai..tu belum yg curi2 line..pakai injector lah bagai...

ramai je yang nak subscribe, cuma provider tak berani ambil risiko. orang kita nak tengok benda ada dulu...
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,227
Reaction score
529
Points
126
apa jadi dengan tnb fiber ? sembang kencang nak lawan unifi.
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,133
Reaction score
535
Points
171
50mpbs..?, aku Rasa speed hanya dpt 100kbps jer
Indah khabar jer
 
Sponsored Post
Top
Log in Register