TNB akan umum butiran projek jalur lebar pada Januari 2019

Recommended Brokers


jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,479
Reaction score
214
Points
73
pilot site area melaka kan...
tnb punya infra.. tp
yg wat pakej.. astro..digi..city broadband..maxis
 
Sponsored Post

jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,479
Reaction score
214
Points
73
baru je apply..esok diorg pasang kot.
rm99 utk 50mbps + astro
murah banyak tuh siap astro...
bila nak wat seluruh malaysia nih hehe..

nanti update balik bossku camna hardware yg depa guna kat umoh
 

John Nawi

Active+ Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
4,862
Reaction score
107
Points
43
aku tgk lokasi yg bole subscribe smua area2 cyber
 

uckiller

Active Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
1,048
Reaction score
30
Points
30
kawan aku cakap kabel tnb tu memang bole buat line intenet..xde lesen je selama ni..
ye ke idok aku xde kepakarann bab ni
 

jabberwock

Active Member
Joined
Feb 25, 2014
Messages
1,488
Reaction score
159
Points
33
Digi pon dah start offer broadband, tumpang infra tnb jugak kot sebab start kat melaka sama macam pilot test tnb tu jugak. Harga lebih kurang unifi je, tp okla dah start ada saingan dah tm.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register