TNB akan umum butiran projek jalur lebar pada Januari 2019

CG Sponsors




jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,645
Reaction score
283
Points
91
pilot site area melaka kan...
tnb punya infra.. tp
yg wat pakej.. astro..digi..city broadband..maxis
 
Sponsored Post

jaih

Super Active Member
Joined
Jan 14, 2006
Messages
9,645
Reaction score
283
Points
91
baru je apply..esok diorg pasang kot.
rm99 utk 50mbps + astro
murah banyak tuh siap astro...
bila nak wat seluruh malaysia nih hehe..

nanti update balik bossku camna hardware yg depa guna kat umoh
 

John Nawi

Super Active Member
Joined
Oct 23, 2012
Messages
5,062
Reaction score
145
Points
83
aku tgk lokasi yg bole subscribe smua area2 cyber
 

uckiller

Active Member
Joined
Feb 20, 2008
Messages
1,055
Reaction score
30
Points
40
kawan aku cakap kabel tnb tu memang bole buat line intenet..xde lesen je selama ni..
ye ke idok aku xde kepakarann bab ni
 

jabberwock

Active Member
Joined
Feb 25, 2014
Messages
1,488
Reaction score
159
Points
33
Digi pon dah start offer broadband, tumpang infra tnb jugak kot sebab start kat melaka sama macam pilot test tnb tu jugak. Harga lebih kurang unifi je, tp okla dah start ada saingan dah tm.
 

Rizal

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Sep 25, 2008
Messages
12,137
Reaction score
659
Points
191
seriusly??

kawasan tertentu je ke bley buat??
diorg bagi test free smpi akhir bulan 1 tanpa kontrak.
klu x memuaskan blh terminate :D
 

kiddd2

CG Top Poster Club
Joined
Jun 7, 2011
Messages
23,211
Reaction score
2,870
Points
191
diorg bagi test free smpi akhir bulan 1 tanpa kontrak.
klu x memuaskan blh terminate :D
ok bos..

apa2 hal, update sini..

ok ke x, selalu dc ke tak, speed stabil ke x.. :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register