Tlong saya and bertuah:D

CG Sponsors




Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
Salam.kepada warga cg harap leh tolong aku dalam masalah ni.camne nak buat ye.aku ade donlod citer daari rapidshare,tapi citer tu pecah2 lak.cam dalam gamba di bawah.camne aku nak compilekan sume file2 citer tu supaya menjadi satu file sahaja yg dapat ditengok. bukan jadikan zip tapi jadikan satu file cerita.kalau aku klik satu2 takleh lak nak nengok.:(:)(:)((



sudi kiranya tuan2 membantu..:D:D
 
Sponsored Post

GT

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Nov 14, 2008
Messages
38,557
Reaction score
245
Points
123
Bukan RAR File kan?
 

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
bump bump....
 

mrafif

Active+ Member
Joined
Apr 28, 2006
Messages
2,868
Reaction score
12
Points
25
oo.. snang je.. pakai hjsplit..

ni download link utk combinekan sume file tu..

Code:
http://www.freebytesoftware.com/download/hjsplit.zip
 
  • Like
Reactions: Jeb

Jeb

CG Top Poster Club
Joined
Jan 2, 2007
Messages
39,505
Reaction score
124
Points
123
oo.. snang je.. pakai hjsplit..

ni download link utk combinekan sume file tu..

Code:
http://www.freebytesoftware.com/download/hjsplit.zip
bro, dah bley dah.thanks u very much:)paid:)paid:)paid:)paid

thread closed:)cgrock:)cgrock
 

aHmadDaniEL

Banned
Joined
Jul 20, 2008
Messages
18,080
Reaction score
6
Points
115
pakai HJsplit nih....:)paid

rasanya winrar pn leh extract...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register