Tlg Terangkan maksud Streamyx Mobility

CG Sponsors




gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
aku sampai sekarang x paham apa maksudnya produk streamyx ..streamyx mobility..ada sesiapa leh explain tak..adakah aku kalau ada kaun streamyx umah aku leh pakai wireless streamyx kat luar..camne nak pakai?..apa bende kene ada:(:)((
 
Sponsored Post

tapirbawaklori

Super Active Member
Joined
Oct 24, 2007
Messages
8,149
Reaction score
207
Points
73
streamyx kat umah tu kalau nak jadikan wireless beli jer AP(access point) ...kalau nak pakai kat luar skang ni rasanya banyak dah wireless free....on jer wifi laptop tu...terus dpt....takyah akaun der..
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
streamyx kat umah tu kalau nak jadikan wireless beli jer AP(access point) ...kalau nak pakai kat luar skang ni rasanya banyak dah wireless free....on jer wifi laptop tu...terus dpt....takyah akaun der..
AP tuh apa erk#:-S..kalau aku kat kedai kopi laa cthnya..x ada wireless..so..camne nak buat erk..akaun streamyx ada di umah:-?
 

helmihussain

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2007
Messages
3,205
Reaction score
7
Points
25
hurm hurm...maksud nye...streamyx akan send thru email password streamyx zone ....hehee...so paham paham la bro....wireless modem pun dapat free...and then gi mana mana ada lambang stremyz zone pun leh surf...

apa lagi sapa mau subscribe leh pm saya...
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
hurm hurm...maksud nye...streamyx akan send thru email password streamyx zone ....hehee...so paham paham la bro....wireless modem pun dapat free...and then gi mana mana ada lambang stremyz zone pun leh surf...

apa lagi sapa mau subscribe leh pm saya...
oo..kene ada streamyx zone la..x ada laa mane mane ajer leh dapat erk mcm celcom broadband tuh:-?
 

helmihussain

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2007
Messages
3,205
Reaction score
7
Points
25
oo..kene ada streamyx zone la..x ada laa mane mane ajer leh dapat erk mcm celcom broadband tuh:-?
yup.....so...sapa yg melanggan...dia leh gi mana mana la...dgn streamyx zone password..kalau tak salah...dia ada link ngan celcom...so coverage banyak jugak la..hehehee...:D
 

helmihussain

Active+ Member
Joined
Nov 11, 2007
Messages
3,205
Reaction score
7
Points
25
Cuma add RM10..untuk existing member Streamyx Combo..!!!
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
yup.....so...sapa yg melanggan...dia leh gi mana mana la...dgn streamyx zone password..kalau tak salah...dia ada link ngan celcom...so coverage banyak jugak la..hehehee...:D
kalau x salah..kalau salah:-?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register