BTC USD 65,485.6 Gold USD 1,782.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

tlg letak nama produk loan & nama entiti yg offer loan di tajuk thread

B0t0L susu

Active+ Member
Joined
Nov 30, 2009
Messages
4,048
Reaction score
0
Points
20
UPDATE 2013

PROMOSI 2013 !

Sesiapa yg ada meminjam d syarikat lain,
cuba pm atau sms 017 870 77 43.
mana tau kami bole mengurangkan ansuran bulanan anda
atau overlap dptkan cash :)paid





KHAS UTK PEMINJAM DR SELANGOR & KUALA LUMPUR SAHAJA

PINJAMAN PERIBADI
* KHAS UNTUK KAKITANGAN
KERAJAAN & SYARIKAT SWASTA
GOLONGAN PENCEN.

Kami juga Boleh Tambah Pinjaman Untuk Anda Yang,
Sudah Pinjam Di Syarikat Lain.
Jaminan kelulusan Kredit Pada Hari Yang Sama,
bergantung Kepada Status.

(syarat-syarat)
*I/C PHOTOSTAT
*BUKU BANK [email protected] BANK 3 BULAN
*PENYATA GAJI TERKINI 3 BULAN
*BIL AIR & BIL ELEKTRIK TERKINI



CONTOH:

SETTLEMENT UTK SEBULAN

PINJAM RM1000 BAYAR BALIK RM1070
PINJAM RM2000 BAYAR BALIK RM2140
PINJAM RM3000 BAYAR BALIK RM3210
PINJAM RM5000 BAYAR BALIK RM5350
PINJAM RM10,000 BAYAR BALIK RM10,700





SILA CALL/SMS SY UTK PERBINCANGAN :)
H/P : 017 870 77 43
FAX : 0331818187 / 0333238513 ( ATT TO JOE )
EMAIL : [email protected]
LOKASI OFFICE : BUKIT TINGGI KLANG / NILAI / SHAH ALAM /KUALA LUMPUR

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
jangan malu,
jgn segan nk bertanya dan berbincang,
just PM/SMS/CALL sy :):D

images

017 870 77 43








Tepuk dada tanya selera :D:)cgrock
tepuk dada tanyer selera kengkawan, bagi aku, kalo dah sesak, nama blacklist keje swasta company kecik kompom tak dpat memane bank, tetapi keje tetap atleast tiap bulan gaji rm2000, tiap bulan byr dlm 200 takde masalah kot cume kena BENAR2 DISIPLINKAN DIRI UTK BAYAR la.

aku pun penah beberapa kali pinjam dgn company macam nie waktu benar2 terdesak, hanye 1 company jer yg aku percaye sebab beberapa kali dah wat loan, tak penah pinjam dgn company yg lain tapi. aku disiplinkan diri byr tiap bulan. paling byk aku pinjam 1000 jer tapi pay out 920. kalo tak dapat bayor bulan nie pi opis diorang bgtau masalah. mereka akan tambah 1 bulan lg.

aku bukan mengalak tapi citer benar nie dan salah 1 option yg ke 10000000 juta kali terakhir utk kite pikirkan nk carik bantuan dan elakkan dari pinjam banyak2.

PERINGATAN!... JANGAN PINJAM KERANA NAK BELI KETA BAYAR MUKA, MELABUR, ENJOY OR APE SAJE YG SEWAKTU DGNNYA. LAGI 1 JGN WAT PINJAMAN UTK SETEL SEPARUH (maksudnya masalah pertama tak setel) kerana memang bertambah beban la jawabnya sebab kite tambah 1 perkara lg utk di bayar tiap bulan. pastikan kite pinjam utk setel terus masalah yg kite hadapi,

AKU TAK/BUKAN MENGGALAK ini adalah pendapat peribadi aku kengkawan. sebab aku diantara org yg penah wat loan dgn company mcm nie. kalo bercanggah pendapat dengan org lain aku mintak maap.... ini personal opinion jer

setuju ngan bro nie...kengkadang kite da takde pilihan lain..lagi2 kalau time sgt2 memerlukan...nak pinjam kat kawan/family belom tentu ade lagi duet nye..setakat nak pinjam 50hengget boleh la....tp jgn tak keja pepandai gi buat payslip bagai pastu pinjam mmg tak terbayor la...bg sy kalau da takde pilihan lain ape salah nye.tp make sure la boleh byr bulan2...
 
Last edited:
Sponsored Post

mokhaini

Active+ Member
Joined
Sep 24, 2009
Messages
3,094
Reaction score
13
Points
25
tak pe tak pe ... letaknya berapa byk iklan pinjaman hampeh ni byk byk. sebab admin tak buat keje pun.
 

girlsilver

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
ni geng along bukit beruntong kot tp dia dok bukit tinggi #:-S
 

msazmer

Super Active Member
Joined
Feb 26, 2008
Messages
5,836
Reaction score
22
Points
70
pinjam rm1000...dpt rm850...byr balik rm270 x 5 kali byr...mak ai...kira2 rm500 gak la interest tu...betul kn aku kira..?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register