BTC USD 23,096.1 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

tiub kamu takleh bukak

trigger_86

Active Member
Messages
1,428
Joined
Nov 23, 2007
Messages
1,428
Reaction score
6
Points
25
THREAD sebelum yg sy baru post TAKLEH BUKAK sbb ade perkataan "tiub kamu"(english) kat situ. nampaknye virus ni detect name jer kot. siap ade background gelak lagi tuh. bebulu jer dengar. sy cume nampak ratusanrm jer reply kat thread tu tapi takleh nak bukak thread tu. tolong explain kat sini pls....

dan jgn letak perkataan "tiub kamu" dalam ni...sbb nnt takleh bukak thread ni pulak.

Dah update gambar.


untitled-3.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

DDos

Legendary Member
gem
Messages
14,111
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
THREAD sebelum yg sy baru post TAKLEH BUKAK sbb ade perkataan "tiub kamu"(english) kat situ. nampaknye virus ni detect name jer kot. siap ade background gelak lagi tuh. bebulu jer dengar. sy cume nampak ratusanrm jer reply kat thread tu tapi takleh nak bukak thread tu. tolong explain kat sini pls....

dan jgn letak perkataan "tiub kamu" dalam ni...sbb nnt takleh bukak thread ni pulak.

aku kurang paham skit ni:-?:-? #:-S#:-S#:-S

nampaknya ko kena fully scan le pc/lappy ko ni :eek:
 

ratusanRM

CG Top Poster Club
gem
Messages
22,693
Paid Membership
Joined
Apr 8, 2007
Messages
22,693
Reaction score
364
Points
131
dah scan gune CAV, ade kuar warning problem dengan satu file name HOSTS, preventing from opening several sites. camne nak upload gambar ? kalo leh nak upload gambar yang popup bile bukak youtiub nih...

nampaknya ko dah jadi "penternak VIRUS berjaya" ni :)):)):))



install KIS laa :)paid:)paid
 

DDos

Legendary Member
gem
Messages
14,111
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,111
Reaction score
690
Points
166
THREAD sebelum yg sy baru post TAKLEH BUKAK sbb ade perkataan "tiub kamu"(english) kat situ. nampaknye virus ni detect name jer kot. siap ade background gelak lagi tuh. bebulu jer dengar. sy cume nampak ratusanrm jer reply kat thread tu tapi takleh nak bukak thread tu. tolong explain kat sini pls....

dan jgn letak perkataan "tiub kamu" dalam ni...sbb nnt takleh bukak thread ni pulak.

Dah update gambar.


untitled-3.jpg

cuba cara ni

.1. Go to the Task manager

2. Click on the “Application” Tab

3. Right Click on the application that’s giving you the Message, then select Go to Process.

4. Now you’ll find “svchost.exe” Highlighted.

5. Right Click and Select “End Process Tree”

6. Now go to My computer, in the address bar type- C:\heap41a and Hit enter.

7. Now delete all the files visible in this folder.

8. Go to Start > Run and type Regedit

9. Go to the menu and click on Edit> Find

10. Type “heap41a” and Hit Enter. You will get something below:

“[winlogon] C:\heap41a\svchost.exe C:\heap(some number)\std.txt”

Select that and Press DEL. It will ask “Are you sure you want to delete this value?”, click Yes

11. Close the registry editor, that’s it, no more haha.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register