BTC USD 62,523.9 Gold USD 1,804.95
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tips untuk kulit muka licin and flawless?

insanmulia

Freshie
Joined
Nov 29, 2010
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
Sesiapa yang ada tips untuk kulit muka jadi licin dan flawless, sila share di sini. Dah tak mampu nak facial or pergi Klinik Ranjit kat subang...hehehehe
 
Sponsored Post

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
Sesiapa yang ada tips untuk kulit muka jadi licin dan flawless, sila share di sini. Dah tak mampu nak facial or pergi Klinik Ranjit kat subang...hehehehe

wow, klinik ranjit tu dkt dgn rumah i, mahal giler kan?

cek utube bwh nama michelle phan, siyes byk giler tips dier yg murah2, guner telur la, serai la

so far i brani ckp dier punyer ice facial mmg berksn!


http://www.youtube.com/watch?v=CGt3DBDHLy4
 

insanmulia

Freshie
Joined
Nov 29, 2010
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
wah ice facial berkesan ke lily? U ada gambar before and after?

klinik ranjit memang mahal but berkesan, tapi murahlah dari tempat facial lain. laser or diamond dalam rm250 per session.
 

insanmulia

Freshie
Joined
Nov 29, 2010
Messages
35
Reaction score
0
Points
6
kalo x silap, dlm satos lebih tu stok krim dgn ubat utk seminggu jer.. xtau pulak pasal laser

ice facial berkesan ke lily? if u ada gambar before and after postlah kat sini nak tengok

ranjit oklah mahal pun murah dari facial tempat lain. laser RM250 per session
 

little_lily

Legendary Member
Joined
Jun 23, 2008
Messages
14,859
Reaction score
101
Points
123
ice facial berkesan ke lily? if u ada gambar before and after postlah kat sini nak tengok

ranjit oklah mahal pun murah dari facial tempat lain. laser RM250 per session

huhu, kalo ader pun xkan tepek kt sini punyer :)):))

boleh la nk kurangkan open pores dgn redness ;)
 

tOksiak

Active Member
Joined
Jun 16, 2007
Messages
2,197
Reaction score
0
Points
20
kulit pisang emas...gosok kt muka...dulu aku balun je kulit pisang apa pun..lepas je makan pisang...tonyoh kt muka...biar sampai kering....
buah tomato pun balun jugak..selain makan....potong2 tenyeh kt muka...
lepas cuci nasik...air tu sapukan kt muka...bior sampi kering...jgn lap...
lepas tu wap nasik plak.....tahan muka kt wap tu....insya-Allah...dulu muka aku berjerawat cukup teruk..semua dh hilang....tp skrang dh nk masuk 40thn...muka pun dh tk jaga hehehe....
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register