Tips Percuma Untuk Kekalkan Income Setiap Hari

CG Sponsors




SungaiWang

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Mar 1, 2008
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
Salam warga CG..

Tips ini adalah untuk internet marketer yg buat program sebenar online dan perniagaan online.

Cara untuk memberi semangat pada diri sendiri dan kekalkan income:

1. Lihat kejayaan org-org muda yg telah berjaya seperti ini =

http://retireat21.com/top-young-entrepreneurs/

2. Tanya diri sendiri..berapa usd telah masuk hari ni dari program sebenar or perniagaan internet anda

Sila beri pendapat anda..saya akan sambungkan point di atas...:)
 
Sponsored Post

zalnet

Super Active Member
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,155
Reaction score
286
Points
81
Bila muka aku nak terpampang kat c2 heheheh

Kdng aku tertanya dari mana dorang revenue ek..Dari adsense ke apa..kdng2 confuse...Jom2 bincang...
 

SungaiWang

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Mar 1, 2008
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
Bila muka aku nak terpampang kat c2 heheheh

Kdng aku tertanya dari mana dorang revenue ek..Dari adsense ke apa..kdng2 confuse...Jom2 bincang...
Kalau yg list tu mereka semua buat satu website then popularkan dgn bnyak traffic

then pengiklan bayar mereka mahal. (macam iklan Milo kat astro cthnya)

itu je konsepnya :)
 

razif1224

Super Active Member
Joined
Oct 29, 2006
Messages
5,113
Reaction score
38
Points
70
apapun labanon dah masuk.. hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register