BTC USD 36,417.6 Gold USD 1,842.35
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tips Percuma Untuk Kekalkan Income Setiap Hari

SungaiWang

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
96
Joined
Mar 1, 2008
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
Salam warga CG..

Tips ini adalah untuk internet marketer yg buat program sebenar online dan perniagaan online.

Cara untuk memberi semangat pada diri sendiri dan kekalkan income:

1. Lihat kejayaan org-org muda yg telah berjaya seperti ini =

http://retireat21.com/top-young-entrepreneurs/

2. Tanya diri sendiri..berapa usd telah masuk hari ni dari program sebenar or perniagaan internet anda

Sila beri pendapat anda..saya akan sambungkan point di atas...:)
 
Sponsored Post

zalweb

Super Active Member
Messages
5,156
Joined
Feb 13, 2006
Messages
5,156
Reaction score
286
Points
81
Bila muka aku nak terpampang kat c2 heheheh

Kdng aku tertanya dari mana dorang revenue ek..Dari adsense ke apa..kdng2 confuse...Jom2 bincang...
 

SungaiWang

Permanently Banned - Multiple ID
Messages
96
Joined
Mar 1, 2008
Messages
96
Reaction score
0
Points
6
Bila muka aku nak terpampang kat c2 heheheh

Kdng aku tertanya dari mana dorang revenue ek..Dari adsense ke apa..kdng2 confuse...Jom2 bincang...

Kalau yg list tu mereka semua buat satu website then popularkan dgn bnyak traffic

then pengiklan bayar mereka mahal. (macam iklan Milo kat astro cthnya)

itu je konsepnya :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register