Tips Panggey Polis Kalau Diugut Amik Duit oleh Penyamun di ATM

CG Sponsors




gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
aku baru dapat tips ni..aku nak share laa..kalau ada orang bank sini..hangpa confirmkan ya..kalau salah..hangpa cakap la..kalau ada orang datang ugut kita die nak menyamun..die bawak pisau ka..lepas tuh suruh kita withdrwal duit..kita boleh panggil polis dengan senyap - senyapp.dengan cara masukkan pin secara menyongsang dari pin ATM asal. cthnya pin kita 123456..so..kita taruk 654321 ..duit akan keluar juga tp pada masa yang sama kita bank tahu kita dalam problem..aku x penah try..ada sesiapa nak try silakan,:D:D:D
 
Sponsored Post

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,914
Reaction score
86
Points
70
aku baru dapat tips ni..aku nak share laa..kalau ada orang bank sini..hangpa confirmkan ya..kalau salah..hangpa cakap la..kalau ada orang datang ugut kita die nak menyamun..die bawak pisau ka..lepas tuh suruh kita withdrwal duit..kita boleh panggil polis dengan senyap - senyapp.dengan cara masukkan pin secara menyongsang dari pin ATM asal. cthnya pin kita 123456..so..kita taruk 654321 ..duit akan keluar juga tp pada masa yang sama kita bank tahu kita dalam problem..aku x penah try..ada sesiapa nak try silakan,:D:D:D
alamak ketinggalan zaman punye info nie...:))

ap2 pun tQ...:)paid
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
242
Points
33
aku baru dapat tips ni..aku nak share laa..kalau ada orang bank sini..hangpa confirmkan ya..kalau salah..hangpa cakap la..kalau ada orang datang ugut kita die nak menyamun..die bawak pisau ka..lepas tuh suruh kita withdrwal duit..kita boleh panggil polis dengan senyap - senyapp.dengan cara masukkan pin secara menyongsang dari pin ATM asal. cthnya pin kita 123456..so..kita taruk 654321 ..duit akan keluar juga tp pada masa yang sama kita bank tahu kita dalam problem..aku x penah try..ada sesiapa nak try silakan,:D:D:D
Urban Legend. Mmg ada cadangan buat mcm ni tapi sebenarnya x pernah dilaksanakan.
 

gambate

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Nov 9, 2007
Messages
6,761
Reaction score
101
Points
73
Urban Legend. Mmg ada cadangan buat mcm ni tapi sebenarnya x pernah dilaksanakan.
ya ka...alamak..aku dah x update ka..huhu..sila padam laa mod#:-S~X(~X(~X(
 

NixLee

Active Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
1,676
Reaction score
8
Points
25
alamak ketinggalan zaman punye info nie...:))

ap2 pun tQ...:)paid

x per la...

masih ada lagi org yg x tahu di luar sana...

kita x tahu apa yg org lain tahu.. x salah saling ingat mengingati...:)cgrock
 

zolympus

Elite Member
Platinum Member
Joined
Dec 21, 2005
Messages
3,417
Reaction score
242
Points
33
ya ka...alamak..aku dah x update ka..huhu..sila padam laa mod#:-S~X(~X(~X(
Aku rasa biar je pun OK. So orang tahu la benda ni urban legend. Tapi kalau TS soh padam maka aku xde hal la nak padam. Nyehh.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register