Tip bila tingkap kereta kena batu mesin rumput tepi jalan

CG Sponsors




jutaonemini

Super Active Member
Joined
May 13, 2008
Messages
9,138
Reaction score
10
Points
65
seyes xpenah tahu..ingatkan xboleh nak cover ke hape..
nice sharing tt!!:)cgrock
 
Sponsored Post

feir

Fun Poster
Joined
Jun 22, 2012
Messages
493
Reaction score
0
Points
10
Mcm mana kalo kontraktor tak ngaku pekerjanya yg buat hal....
Cth dia kata report polis tu hnya rekaan semata2....
 

kosongkosong

Legendary Member
Joined
Mar 2, 2013
Messages
11,063
Reaction score
0
Points
110
ow rupanya depa ada insurans, kalau batu tu terkena kat orang, org tu tercedera, insurans depa pon cover ke?
 

DDos

Legendary Member
Joined
Nov 7, 2007
Messages
14,110
Reaction score
690
Points
166
ow rupanya depa ada insurans, kalau batu tu terkena kat orang, org tu tercedera, insurans depa pon cover ke?
yg ni tak pasti plak, bleh je wat report polis dulu, lepas tu baru belakang kira
 

anida80

Active+ Member
Joined
May 1, 2008
Messages
2,936
Reaction score
9
Points
25
kalau kena badan kete plak batu tu? kemek..bole claim ke?
 

Fabrique_06

Fun Poster
Joined
Dec 30, 2013
Messages
320
Reaction score
0
Points
10
memang mcm tu.. kompany putung rumput dah fikir kemungkinan risiko terhadap org lain.
 

eday84

CG Top Poster Club
Joined
Jan 10, 2009
Messages
27,696
Reaction score
145
Points
128
camne nak tau kontraktor yg potong rumput tu?
apa detail yg kita kena tny?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register