'tinted' kereta kalis hentakkan??? tak pecaye????

CG Sponsors




Status
Not open for further replies.

acothensem

Freshie
Joined
Feb 11, 2010
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
salam!! hai!!!sume.........

di sini sy nak perkenalkan 1 produk yang memang hebat dan jika anda milikinya anda pasti berpuas ati.:D

bagi anda2 yang sayang akan kereta dan sayang akan ahli KELUARGA anda @ kereta adalah umah ke-2 anda,memang di syorkan utk anda miliki 'tinted' alaf baru dan sngat2 'safety'.

8 faktor kenapa anda mesti pilih 'tinted' CARECOOL adlh spt berikut:-

1)sistem anti-rekahan yang sangat canggih

2)sifat lutsinar yang baik

3)menjimatkn tenaga

4)menuruti piawai JPJ

5)memantulkan 62%-95% infrared

6)melindungi kemudahan kereta

7)menghalang 99.99% pancaran ultrviolet

8)8 TAHUN warranty


utk keterangan lanjut sila layari www.carecool.my @ tonton demo ni www.youtube.com/watch?v=ziV4sRH4JeM

anda juga boleh menghubungi sy utk tonton demo secara life jus call/sms 0126406955(acot)

harga promasi hanya RM200,anda akan memperolehi voucher* bernilai RM1200

*voucher tidak termasuk dengan upah pemasangan......
 
Sponsored Post

EncikEx

Legendary Member
Joined
Mar 21, 2007
Messages
12,047
Reaction score
94
Points
120
uik
btol ke ni ?
kat mana ni ?
 

lutttfi

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Dec 26, 2007
Messages
7,423
Reaction score
58
Points
70
2rat je ker???
voucher tue ley tebus aper??
 

acothensem

Freshie
Joined
Feb 11, 2010
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
mesti ar betol takan tipu kot
cawangan k.l kat area pandan perdana or g kat website k...hehehe
 

acothensem

Freshie
Joined
Feb 11, 2010
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
2rat tok tinted je(ade free gif laen tp tak tau pe)..upah pasang myb dalam 2rat ag..so total sume 4rat gak ar...
 

abu85

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 31, 2008
Messages
30,147
Reaction score
453
Points
131
peh murah gak.. aku tinted keta aku sampai 600 rat..


senang pecah tu aku tak tahu plak
 

eh?

Super Active Member
Joined
Dec 7, 2009
Messages
8,643
Reaction score
73
Points
70
aku teringin nk tinted kete kancil aku..
rm400.. berbaloi ke???
 

C_Kenek

Super Active Member
Joined
Feb 23, 2008
Messages
5,123
Reaction score
58
Points
70
peh murah gak.. aku tinted keta aku sampai 600 rat..


senang pecah tu aku tak tahu plak
cuba ko test ketuk ngan tukul dulu tgk senang pecah ke tak
 

hamtaro77

Active Member
Joined
Oct 28, 2008
Messages
2,266
Reaction score
25
Points
35
best gak harga nie...
tapi jauh la plak...kl tue...
aku kat perak
 

acothensem

Freshie
Joined
Feb 11, 2010
Messages
45
Reaction score
0
Points
6
Insyaalah!!! berbalao baloi.heheheh
klo pasang tint biase herge lebih kurng je,but 0 safety,, btter pasng tint ni coz kite kn utamekan keselamatan. tak g2???
risiko kecurian or samseng jalanan juge dapat dielakkan...sempat gak ar g balai bt report sebelum cermin di pecahkn oleh samseng2 jalanan.heeeeeeeeee
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post
Top
Log in Register