BTC USD 49,729.0 Gold USD 1,695.16
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Ask/Help Tinted cermin kete..???

CG Sponsors




myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
13,084
Reaction score
61
Points
130
Aku baru dapat surat express dr JPJ wangsa maju yang minta aku datang ke pusat pemeriksaan diorg atas sebab tinted cermin kete aku didapati gelap..walhal cermin kete ak xgelap pun just reflex aje lebih..kes ni bukan sebab kete aku kena tahan time roadblock tp surat smpi ke rumah mintak dtg JPJ wat pemeriksaan cermin..dr apa yg aku faham ni mcm laporan yg JPJ terima dr org awam rasanya..mmg bengang gile sbb ak penah diperiksa JPJ guna alat mcm taser gun mmg lepas JPJ..ada sape kat sini keje JPJ ke dptkan maklumat pengadu tu aku nak lepuk dia kaw2..mmg dengki sungguh org tu.
 
Sponsored Post

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
13,084
Reaction score
61
Points
130
ko punya member kot....hihi
aku dok putrajaya surat mai dr JPJ wangsa maju maknanya org tu repot mesti are KL gak..klu putrajaya kebarangkalian tu adalah.
 

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
13,084
Reaction score
61
Points
130
bang bang boom kot :))
byklah bang2boom..bang2boom direct aje..cuma aku nak tanya klu pada surat tu suh dtg JPJ wangsa maju..boleh ke aku request wat pemeriksaan kat putrajaya?..tarikh diorg suh dtg 25/11 ni.
 

myrayyan

Legendary Member
Joined
Apr 12, 2010
Messages
13,084
Reaction score
61
Points
130
sok aku igt nak call JPJ tanya hal ni..aku dpt org tu lunyai lah dia..menyusahkan org nak g smpi wangsa maju.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register