Tingkatkan SEO korang secara PERCUMA

CG Sponsors




DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,722
Reaction score
909
Points
176

Tadi terjumpa site dari forum black hat. Ada satu site ni den tgk dia banyak tools untuk korang boost seo korang.

Dari nak buat backlink siap dengan backlink submitter.. Mmg web ni bg den terbaik lah. Kalau nak unlock lain2 features dia. Ada yg paid option. Tapi yg free pun da ok. Jom cuba.. Menarik ni :D

Jom boost SEO korang dgn link collider
 
Sponsored Post

arang67

Super Active Member
Joined
Apr 27, 2009
Messages
6,579
Reaction score
347
Points
81
utk blog adsense bahaya ke?
 

Muhammad_27

Super Active Member
Joined
Nov 8, 2007
Messages
7,911
Reaction score
84
Points
70
lor.. ni bukan program yang seangkatan dengan addmefast, asiacube tu ker? collect token?
 

DreamCatcher

CG Top Poster Club
Joined
Jan 11, 2008
Messages
23,722
Reaction score
909
Points
176
link collider ni backlink dia camne yer? nape tak masuk dalam senarai webmastertools pun.. dekat 20 dah buat...
ada byk tools.. yg buat backlink tu drop my link.. Taip keyword dgn blog, pilih backlink camna nak pastu buat komen kat blog yg ada dalam carian google tu :D
 
Sponsored Post
Top
Log in Register