BTC USD 57,032.7 Gold USD 1,787.61
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Tingkatkan Pendapatan Adsense For Domains Anda! Download Ebook Percuma!

ERA_SIBER

Active Member
Messages
1,876
Joined
Mar 26, 2009
Messages
1,876
Reaction score
1
Points
25
MEMPERKENALKAN!

TipsAFD.jpg


Adsense For Domains ( AFD )
Apakah yang dinamakan dengan ADSENSE FOR DOMAIN???Adsense For Domains Merupakan PARK DOMAINS Yang Diperkenalkan Oleh Pihak Google . Gambar Berikut Merupakan Salah Satu Website Domains Park “Adsense For Domains“

contohafd.png


KLIK DISINI UNTUK DOWNLOAD PERCUMA!

Dengan memiliki ebook ini anda akan didedahkan dengan teknik promosi yang boleh anda gunakan untuk meningkatkan pendapatan adsense anda ketahap yang maximum!

• TIPS UTAMA ( HIGH PAYING KEYWORDS )
• TIPS KEDUA ( DOMAINS ISU SEMASA )
• TIPS KETIGA ( AFD BANNER)
• TIPS KEEMPAT ( AFD SIGNATURE FORUM )
• RUMUSAN & TIPS


TESTIMONIAL

Terima kasih di atas panduan yang saudara sudi kongsikan.
Alhamdulillah baru saya jelas skit tentang AFD ni. Setakat ni saya
tak pernah lagi dapat income dengan AFD ni dan baru saya tahu kesilapan saya
lepas baca panduan yang saudara berikan. Terima kasih!

Mohd Khairul

Terima kasih dgn Tips meningkatkan pendapatan AFD anda.. walau pun ianya adalah ebook free, tetapi ebook anda lebih baik (pada pendapat saya) berbanding yang berbayar.
Sebagai contoh, ada satu ebook yg saya beli dari salah seorang ahli Wang Cyber, jaminan AFD teknik dia tu hari2 confirm maysuk tapi bila dah beli ahh.. indah khabar dari rupa je bro.. tak perlu la saya bagi tahu siapa orangnya sebab dia ni pun dah menempa nama dalam dunia IM negara kita ni.. Katanya lagi nak bagi support sampai setting afd siap. Ada juga kami berYM tapi hanya tinggal separuh jalan je.. geram marah hingga ke hari ni bro..

Walau bagaimana pun, thank you for your ebook. I really enjoy it.
 
Sponsored Post

ERA_SIBER

Active Member
Messages
1,876
Joined
Mar 26, 2009
Messages
1,876
Reaction score
1
Points
25
kepada yang buat bh tu sesuai sgtla download ebook ni :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register