Ask/Help TIKUS - tolong aku menanganinye...mengganas dirumah aku

CG Sponsors




faris_sn

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2009
Messages
14,317
Reaction score
12
Points
115
Salam,

Ni aku nak mintak tolong sapa2 ada idea atau tips nak buat ni..

TIKUS...alkisahnya...belakang rumah aku tu aku tgk dah mcm rumah hantu...sembang ngan jiran berkurun ditinggal...memula pindah aku tgk hebat gak CIK TI aka REMY ni main gayut2 kat grill rumah tu... :-?

la ni dia semakin berani attack rumah aku...masa bulan puasa tu jenuh gak ler aku berperang tangkap dan usir menatang ni...pelbagai cara dengan serai semua aku buh...tp GAGAL...:((

SAPA BOLEH TOLONG....
 
Sponsored Post

amirza

Fun Poster
Joined
May 2, 2009
Messages
298
Reaction score
6
Points
15
kalau rumah sebelah lapor pada pihak berkuasa tempatan
 

atlantis

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
35,221
Reaction score
767
Points
161
jual rumah tu
 

faris_sn

Legendary Member
Joined
Oct 6, 2009
Messages
14,317
Reaction score
12
Points
115
kalau rumah sebelah lapor pada pihak berkuasa tempatan
aku ada report kat MBSA...tp dah 2 bln aku tgk mcm xde apa2 pun...

aku dah pasang perangkap...ternyata dia terlalu bijak nak masuk trap sangkar aku tu
 

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
128
mmgtak ada jawapan bagi saya huhuuhuhuh
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,122
Reaction score
76
Points
1,020
bela la kucing hehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register