Santai Tikus dalam lubang tandas..

CG Sponsors




amieshoro

Active+ Member
Joined
Mar 21, 2009
Messages
2,644
Reaction score
110
Points
43
Ari ini pagi sangat ceria..

aku pegi tandas di tingkat 2 opisku dengan laju sebab tak tahan
utk melepaskan bebanan cairan yg semakin ingin memancut (pee)

setibanya di tandas, aku segera membuka zip seluar dan memandang
ke bawah...

aku terkejut sambil mengundur ke belakang..

aku menjenguk semula dan dapati seekor tikus sedang berenang di dalam lubang tandas..

nasib baik aku tidak duduk terus, entah naper aku kencing berdiri ari nie.. nasib baik..

aku terus flush tandas, tapi tikus tue tak mau tengelam...

APA!!!!! selamatkan tikus?? ada sesapa suruh aku selamatkan tikus tue?? kenapa aku nak selamatkan tikus tue??? aku banyak alasan utk tidak menyelamatkan tikus tue???

aku terus pergi ke stor, sebelum tue aku zip seluar kalau tak kantoi lak.. aku cari sebuab baldi yg berwarna pink..

aku bawak baldi ke tandas, lalu ku isi air sehingga peenuh...

kemudian, aku melihat tikus tersebut utk kali terakhir.. matanya yg bulat memandang aku dengan penuh sayu.. bagi mereka yg berjiwa feminin pasti tidak akan sanggup untk melihat kematian tikus ini..

aku terus tuang air dalam baldi ke dalam lubang tandas.. bagaikan fenomena pusaran air yg selalu berlaku secara misteri di lautan, maka tikus tue pun tenggelam..

aku terus gunakan tandas di tingkat lain..

persoalan aku, tikus tue terus pergi tangki najis ker atau mati dalam saluran tandas.. ada kemungkinan tikus tue selamat ker??
 
Sponsored Post

agigas

Active Member
Joined
Oct 8, 2009
Messages
1,849
Reaction score
235
Points
38
ko doakan tikus tu selamat. amin.. kalu aku sure aku selamatkan. aku rase tersangkut2 dlm saluran tu. silap2 esok ko gi balik jupe lagi tikus tu..haha

by the way, lubang tandas umah aku selalu keluar lipan. dlm 5 bulan nih 3 ekor dah aku bunuh. lipan2 tu xdapat panjat naik atas, just berlegar2 dlm lubang n mangkuk tandas tu je (tandas cangkung). aku rase mmg depa membiak dlm lubang tu. kalu xbunuh, takut tetiba membesar kang pandai panjat mati la kitorg...
 

ecram_93

Active Member
Joined
Feb 17, 2010
Messages
1,009
Reaction score
2
Points
25
haaa .. tak dapek den nak jawab .. tapi mesti montel2x kan ?? heee
 

GASTER123

Legendary Member
Joined
May 6, 2008
Messages
15,829
Reaction score
448
Points
131
zalimnya..boleh ko lemaskan dia sampai mati..
 

Oyster

Fun Poster
Joined
Nov 1, 2010
Messages
752
Reaction score
3
Points
25
siannyer tikus tue... awat tak bela jer...:(
 

anakmalaya

Active+ Member
Joined
Oct 1, 2009
Messages
3,633
Reaction score
47
Points
30
idup lagi.. mmg tikus tu datang dari dlm lubang tu pun..tikus tu ske kalo orang flush die sbb mcm die g sunway theme park.. mainan die je tuh lubang tandas...
 

zuljaalaa

Legendary Member
Joined
Jun 3, 2006
Messages
11,884
Reaction score
51
Points
125
idup lagi.. mmg tikus tu datang dari dlm lubang tu pun..tikus tu ske kalo orang flush die sbb mcm die g sunway theme park.. mainan die je tuh lubang tandas...
adehh tak tahan aku nak gelak :))
dah ler tak tahan ngan ayat TT ... ade ke pegi bunuh tikus tuu.. len kali ambik la,, kalau takut sangat tarik ekor dia.. pastu basuh kat sinki kemudian lepaskan la
tapi nasib baik gak ko tak terus duduk.. kalau tak bertambah besar lah lubang belakang ko :eek:
 

lwashere

Active Member
Joined
Oct 22, 2008
Messages
2,163
Reaction score
18
Points
35
ko doakan tikus tu selamat. amin.. kalu aku sure aku selamatkan. aku rase tersangkut2 dlm saluran tu. silap2 esok ko gi balik jupe lagi tikus tu..haha

by the way, lubang tandas umah aku selalu keluar lipan. dlm 5 bulan nih 3 ekor dah aku bunuh. lipan2 tu xdapat panjat naik atas, just berlegar2 dlm lubang n mangkuk tandas tu je (tandas cangkung). aku rase mmg depa membiak dlm lubang tu. kalu xbunuh, takut tetiba membesar kang pandai panjat mati la kitorg...
bro bole asidla.. tuang sikit kasi lipan tu mati
 

syuhada

Banned
Joined
Oct 15, 2010
Messages
84
Reaction score
2
Points
11
bahaye la opis byk tikus......
nnti ader virus kencing tikus.....oh tidak!!!!!!!

kalo kat opis saya,tikus suka duk dalam almari kabinet pantri
pinggan mangkuk dlm tu mmg baw kencing tikus...
baik kiter hapuskan je dari biar dia hidup....

TT~~ tikus tu gigi diyer tajam...nasib TT x duduk..kalo duduk...x taw la apa jadi...putus!!!!:eek::eek::eek:
 
Sponsored Post
Top
Log in Register