To Sell Tiket Bas Transnasional untuk dijual.

CG Sponsors




AyahChor

Fun Poster
Joined
Apr 20, 2008
Messages
492
Reaction score
0
Points
10
Salam,

Saya ada 3 tiket bas Transnasional nak jual.
2 Dewasa 1 Kanak.
3 seat satu row punya bas (28 seat)
Tarih pejalanan 26hb Jan. 2008
Pejalanan KL ke Butterworth
Masa: 6.15PM
Naik kat hentian Duta KL.

Sesiapa berminat boleh sms atau call saya 012-4687679
 
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
harga mcm mn..murah ker..apsl tak jadi blk kmpg ke
 

AyahChor

Fun Poster
Joined
Apr 20, 2008
Messages
492
Reaction score
0
Points
10
harga mcm mn..murah ker..apsl tak jadi blk kmpg ke
Harga asal
Dewasa RM31.20 setiap satu
Kanak RM19.20 setiap satu

Harga nak jual
Dewasa RM27.00 setiap satu
Kanak RM15.00 setiap satu


Tak jadi nak travel la bro.
 
Last edited:

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
up utk TT....
 

AyahChor

Fun Poster
Joined
Apr 20, 2008
Messages
492
Reaction score
0
Points
10
Sesiapa yang nak balik kampung time tu boleh la beli. Tiket time tu ingat dah sold out sekarang nie.
 

tEnuKLang

Super Active Member
Joined
Nov 6, 2007
Messages
5,656
Reaction score
3
Points
65
haha..bgus wat cmnh..
dapat sket lbh baek dr tak dpt pape...:)paid
up lg utk tuan tanah
 

AyahChor

Fun Poster
Joined
Apr 20, 2008
Messages
492
Reaction score
0
Points
10
haha..bgus wat cmnh..
dapat sket lbh baek dr tak dpt pape...:)paid
up lg utk tuan tanah
Ye la. Nie jual bukan nak amik untung pun cuma nak kurangkan pembaziran. Saya bukan along, cuma nak tolong! huhuhu:D
 

gengjawa

CG Top Poster Club, XM Official, Introducing Broke
Platinum Member
Joined
Dec 22, 2006
Messages
33,087
Reaction score
200
Points
123
ingatkan ulat tiket td, sori bro..
 

tomie

CG Hardcore Club
Joined
Dec 25, 2006
Messages
73,884
Reaction score
8,265
Points
716
adakah bas akan tiba pada waktu yg ditetapkan..? ;;)
 
Sponsored Post
Top
Log in Register