Tiens - tiens.com

CG Sponsors




ismail ali

Junior Member
Joined
Dec 21, 2008
Messages
70
Reaction score
0
Points
6
Kereta mewah percuma, Kapal layar percuma, Kapal terbang peribadi percuma, villa mewah percuma dan banyak lagi!!!!

Memang Betul semua yang saya sebutkan itu adalah percuma terus diatas nama anda, bukan tabung kereta atau bayaran pendahuluan untuk anda tetapi ianya memang percuma!!!

Pernahkah anda semua mendengar tentang Tiens.
Di malaysia tidak begitu dikenali dikalangan orang kita.
Memang betul Tiens akan meberikan reward dan bonus yang begitu besar sehingga tidak boleh ditolak apabila mendengar tentang company ini. Tiens Telah melahirkan ramai jutawan diseluruh dunia. Foundernya sendiri telah berjumpa perdana menteri sendiri sebelum marketnya masuk ke negara kita, dan berjumpa dengan setiap ketua negara sebelum memasuki negara tersebut.

Bonus dan Reward
Tien akan memberikan kereta mewah seperti BMW, Camry model baru, Kapal layar, Kapal terbang peribadi, villa mewah, bonus jualan dunia dan banyak lagi..

Untuk mendapatkan semua diatas tidak begitu susah, anda tidak perlu menggunakan modal yang besar.
Marketing Plan Tianshi dibuat oleh Michael Sheffield, seorang yang ahli di bidang perancangan sistem network marketing dari USA yang sekarang menjawat sebagai Chairman (Ketua) Multi-Level Marketing International Association (MLMIA).

Marketing Plan tiens memang mudah.
Company yang kuat dan telah dianggotai lebih 200 negara.
Terdapat college Tiens sendiri di China. Terdapat juga Hypermarket sendiri yang dikenali dengan nama Banner Store.

Nak tengok bukti?
Masuk ke youbute dan tulis saja 'tiens', ada banyak video menunjukkan tentang tiens.

Saya menubuhkan group dimalaysia dibawah tiens.
saya ingin menjemput anda semua, sama ada anda telah berjaya di company lain atau anda gagal di company lain, kami menyediakan support system yang bertaraf internasional yang akan mengajar anda untuk tidak gagal di dalam tiens. Kami mempunyai sistem pembelajaran yang professional dan effision.

Modal?
Modal di tiens tidak besar, semua orang boleh memulakannya, anda tidak perlu membuat pinjaman yang akan membuatkan risiko yang tinggi.

Produk
Produk Tiens memang berkualiti, dan telah mendapat banyak penghargaan dari badan-badan kesihatan dunia.
John Hellerman merupakan pakar Gizi dunia, beliau sendiri telah mengesahkan kualiti produk tiens.

Disini saya hanya dapat bercerita tentang tienshanya secara ringkas, dengan sederhana saya katakan setelah anda mengenal lebih lanjut tentang tiens anda tidak akan berpatah lagi, saya ada juga bercerita dan membuat perbandingan dengan rakan mlm yang lain dan mereka turut bersetuju dengan keunggulan Tiens.

Mari kita sama-sama berjaya Mengembangkan Tiens dimalaysia dan jadilah antara salah seorang yang terawal digroup kami. kami mengalu-alukan rakan MLM yang berpengalaman untuk menjadi leader yang berjaya. Kepada ahli MLM lain yang ingin membuat extream income saya mengalu-alukan kedatangan anda bersama kami.

Ketika mendengar kata MLM, ramai yang mundur, lari ambil langkah seribu, tanpa menyadari bahwa : KEMUNGKINAN MEREka BARU SAJA MENUTUP PINTU MENUJU MASA DEPAN, KEMUNGKINAN MEREKA BARU SAJA MENGUBUR HARAPAN KELUARGA DAN ANAK ISTRI UNTUK HIDUP YANG LEBIH BAIK. Agar anda tidak termasuk mereka yang kehilangan peluang, sebaiknya kaji dulu tawaran MLM sebelum anda menolaknya.

www.tiens.com
[email protected]

Bila anda berjalan sudah cukup jauh
Maka teruskan perjalanan anda
Kerana tujuan anda sudah didepan mata.
 
Sponsored Post

ross88

Active Member
Joined
Jan 10, 2008
Messages
1,693
Reaction score
29
Points
30
Kereta mewah percuma, Kapal layar percuma, Kapal terbang peribadi percuma, villa mewah percuma dan banyak lagi!!!!
KAPAL TERBANG PERIBADI PERCUMA ?? ~X(~X(
Pilot pun percuma ke ? Kat mana nak parking ?

Atau cuma kapal terbang remote control :eek::eek:
 

ismail ali

Junior Member
Joined
Dec 21, 2008
Messages
70
Reaction score
0
Points
6
tiens

apa cerita ni tien ni
cerita sikt
[email protected]
Terima kasih en xanger.. Saya akan ceritakan tentang tiens dngan lebih lanjut kepada anda melalui email atau forum ini.. Secepat yg mungkin saya akan menerangkn nya kepada anda melalui email atau forum.. Sekarang saya online menggunakan hp tu yg agak susah nak taip.. Tiens ni memang hebat ye.. Semua bonus dan reward tu memang nyata.. Tiada penipuan.. Company gergasi.. Kami punya kaedah yg amat unik.. Memang amat mudah untuk mendapatkan semuanya hanya dlm masa 7 bulan sahaja.. Adalah amat bertuah jika anda salah seorang diantara leader kami yg memperkenalkan tiens di malaysia.. Sekiranya ada apa2 soalan atau keraguan tanya kan sahaja ye.. Terima kasih..
 

ismail ali

Junior Member
Joined
Dec 21, 2008
Messages
70
Reaction score
0
Points
6
tak tipu..

KAPAL TERBANG PERIBADI PERCUMA ?? ~X(~X(
Pilot pun percuma ke ? Kat mana nak parking ?

Atau cuma kapal terbang remote control :eek::eek:
Sampai terbaring ketawa ye.. Hehe.. Pilot tidak disertakan ye.. Minta maaf.. Berkenaan parking pula boleh sewa di lapangan terbang.. Saya tak tipu.. Bukan remote control tapi nyata.. Saya juga pun agak terkejut dan macam jenaka pulak bila company ni ada reward kapal terbang peribadi.. Tapi bila dah pegi convansionnya dan tngok sendiri saya terus kagum.. Kapal terbang tu kapal terbang cesna.. Yg untuk persiaran tu.. Kalau tak nak kapal terbang tu boleh tukar dengan duit cash.. Reward tiens ni dia bagi kemudahan di darat seperti kereta, kapal layar untuk di laut dan kapal terbang untuk udara.. 3 elemen mengangkutan dah ada.. Nk tngok bukti boleh tngok di youtube.. Amat berbesar hati sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut dan menjadi leader di group kami dan memperkenalkn nya.. Kami punya sistem yg akan membantu anda.. Sekian.. Minta maafla saya taip pakai hp.. Tu yg berterabur mcm ni..
 

degawan_duit

Fun Poster
Joined
Sep 22, 2008
Messages
416
Reaction score
0
Points
10
sy pnah join dulu tahun 2003 bersama group adik kepada ahmad idham... tapi sampai sekarang tak penah launch lagi kat malaysiaaa.. huhuh.. apa cerita?
 

WindfaLL

Active+ Member
Joined
Dec 6, 2008
Messages
4,695
Reaction score
4
Points
25
Sampai terbaring ketawa ye.. Hehe.. Pilot tidak disertakan ye.. Minta maaf.. Berkenaan parking pula boleh sewa di lapangan terbang.. Saya tak tipu.. Bukan remote control tapi nyata.. Saya juga pun agak terkejut dan macam jenaka pulak bila company ni ada reward kapal terbang peribadi.. Tapi bila dah pegi convansionnya dan tngok sendiri saya terus kagum.. Kapal terbang tu kapal terbang cesna.. Yg untuk persiaran tu.. Kalau tak nak kapal terbang tu boleh tukar dengan duit cash.. Reward tiens ni dia bagi kemudahan di darat seperti kereta, kapal layar untuk di laut dan kapal terbang untuk udara.. 3 elemen mengangkutan dah ada.. Nk tngok bukti boleh tngok di youtube.. Amat berbesar hati sekiranya anda ingin mengetahui lebih lanjut dan menjadi leader di group kami dan memperkenalkn nya.. Kami punya sistem yg akan membantu anda.. Sekian.. Minta maafla saya taip pakai hp.. Tu yg berterabur mcm ni..

Dengar2...mcm tu jugak!!...:)cgrock
 

ismail ali

Junior Member
Joined
Dec 21, 2008
Messages
70
Reaction score
0
Points
6
dah launch.. Dah 3 tahun..

sy pnah join dulu tahun 2003 bersama group adik kepada ahmad idham... tapi sampai sekarang tak penah launch lagi kat malaysiaaa.. huhuh.. apa cerita?
Ye ke.. Dah launch pun.. Dah 3 tahun di malaysia.. Tetapi group yg membawa masuk dari indonesia yg bernama unicore.. Sekarang saya menubuhkan group yg baru untuk di malaysia.. Dengan kaedah pengenalan dan cara yg baru.. Yg akan membuat kejayaan dengan drastik.. Boleh dikatakan sistem yg tiens bawa mudah.. Adik ahmad idham tu masih aktif ke sekarang?
 

ismail ali

Junior Member
Joined
Dec 21, 2008
Messages
70
Reaction score
0
Points
6
tidak begitu susah..

cari hak senang saja la
Sebenarnya tidaklah begitu susah.. Sama saja mlm yg lain dan rasanya lebih mudah.. Penjualan produk adalah optional, dimana ianya bergantung kepada anda sama ada ingin menjual atau tidak.. Saya tahu di dlm mlm tidak semestinya 100% target akan tercapai.. Sekiranya anda hanya berjaya 1% dari 100% anda masih mendpt keuntungan yg besar.. Bahkan 0.5% pun anda masih mendapat keuntungan yg besar.. Kami telah meletakkan semua persediaan untuk setiap kemungkinan yg berlaku.. Saya baru saja menyiapkan presentation ke dalam bentuk movie.. Dan bagi sesiapa yg jauh dan ingin tahu tentang tiens saya akan poskan cd nya.. Email alamat kepada saya.. Hak peribadi anda tidak akan saya dedahkan.. Saya ingin memperkenalkan tiens.. Terima kasih..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register