BTC USD 36,578.5 Gold USD 1,842.75
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Tidur pun boleh sihat meh???[Penyelesaian segala macam penyakit]

tilam terapi

Junior Member
Messages
85
Joined
Jan 9, 2014
Messages
85
Reaction score
0
Points
6
Sekeping pelapik tilam mampu menyembuh pelbagai penyakit (dengan izin Allah)??? Apakah rahsia disebalik teknologi pelapik tilam Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ini??

Terbukti berkesan..dan ramai yang sudah mengalami sendiri pengalaman menggunakan BVSM ini..

Betul ke ni?? Betul ke hebat sangat pelapik tilam ni??:-?


Memperkenalkan BIO VELOCITY SLEEP MATE (BVSM).

1604938_780136862001466_1437062943_n.jpg


BVSM merupakan sekeping pelapik tilam yang fizikalnya kelihatan serupa seperti pelapik tilam yang lain. Namun, apa yang anda perlu tahu ialah teknologi disebalik pelapik tilam ini yang membolehkan pelapik tilam BVSM ini bertindak sebagai satu medium terapi yang berkesan yang mampu mengubati pelbagai jenis penyakit (dengan izin ALLAH SWT).

PERCAYAKAH ANDA DENGAN HANYA MELIHAT SAHAJA PELAPIK TILAM INI SUDAH BOLEH MEMBERI KESAN YANG HEBAT PADA ANDA??

http://www.youtube.com/watch?v=IfsAzZzLU7g

Apakah rahsia di sebalik teknologi yang tertanam di dalam BVSM ini??

Kombinasi aplikasi GARAM laut dalam dan CAHAYA MATAHARI waktu Dhuha (waktu pagi).

Kebanyakan sudah sedia maklum akan kebaikan yang terdapat pada GARAM dan CAHAYA MATAHARI (pagi). Garam merupakan salah satu medium penyimpan tenaga yang baik. Cahaya matahari pagi yang diyakini kebaikannya (sumber vitamin D) disimpan didalam garam dan kemudiannya disuntik kedalam pelapik tilam ini (teknologi injection).

BVSM merupakan teknologi alaf baru yang mengaplikasikan kelebihan alam kurniaan Tuhan. Kini, di manfaatkan dalam bentuk yang paling mudah - pelapik tilam. Mengapa pelapik tilam dan bukannya jam tangan atau gelang tangan atau mungkin pelbagai bentuk barangan lagi??- Adakah semua orang memakai jam tangan? Gelang? Atau mungkin barangan lain? Tidak bukan? Jadi logiknya teknologi ini di aplikasi di dalam pelapik tilam ialah kerana semua orang pasti akan tidur. Dan tidur merupakan salah satu aktiviti yang digemari rakyat malaysia!

Tidakkah anda rasa seronok dengan hanya tidur boleh mengembalikan tenaga dan meningkatkan tahap kesihatan anda? Tidur juga merupakan salah satu aktiviti yang tidak patut si abaikan kerana semasa tidurlah kebanyakan sel sel diperbaharui dan tenaga dipulihkan kembali.


Mari kita lihat fungsi dan kebaikan BVSM ini;

Semua orang :-

Tidur...SETUJU?
Stress dgn overload rutin harian...SETUJU?
Perlukan rehat & tidur yg berkualiti...SETUJU?
Mengalami masalah kesihatan...dari yg sakit ringan hingga lah yang mempunyai penyakit kritikal...SETUJU?
Asal nak kan bangun pagi jerrr... terasa diri lemah & tiada semangat nak ke tempat kerja...SETUJU?
Berhadapan dgn penggunaan peralatan elektronik dlm kehidupan harian...walau dimana sajer...SETUJU?

Kebanyakkan orang :-
Ada masalah dgn tidur (gangguan/sukar nak tidur) or we called it INSOMNIA...SETUJU?
Tidak suka makan ubat bila sakit...SETUJU?
Berhadapan dengan gangguan emosi...let's we called it EMOSI tak stabil (mudah marah, sensitif, murung, tertekan)...SETUJU?
Beraura NEGATIF...terlalu negatif minded...SETUJU?
Datang tempat kerja dengan wajah kusam, mOnyookk & tak bersemangat...especially, after weekend!!!....SETUJU?
Mengalami masalah gangguan saraf (strok, S.L.E, sakit urat, sendi & otot)... SETUJU?

Itu lah antara beberapa "PENYAKIT" yg kita semua tak perasan atau memang buat DERKKKK!!! Tak amik kisah... cOz bila sakit, tak pe...hospital kan ada!!! This will be really pain a lOt dear... kalau kita tak take care kesihatan dari awal & akan menjejaskan tugasan harian kita...nampak jer SIMPLE but it WORSE when it HAPPEN !!!


KEISTIMEWAAN BVSM.

1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik
13. Menggalakkan fungsi jantung
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti


TESTIMONI

1535425_780944445254041_1832791667_n.jpg


1549501_780141145334371_2061828082_n.jpg


1525243_780140635334422_555992522_n.jpg


1240237_780140492001103_1673889776_n.jpg


1601563_780140345334451_727083721_n.jpg


1508595_780140222001130_615823275_n.jpg


1560579_780140148667804_424768478_n.jpg


1528708_780139942001158_517990280_n.jpg


1453218_785204724828013_567394893_n.jpg


1525773_785204834828002_186755916_n.jpg


1525773_785204834828002_186755916_n.jpg


1528615_785204964827989_1049651194_n.jpg


1525168_785205008161318_1660707527_n.jpg


1557638_785205061494646_1804575458_n.jpg


1528517_785205488161270_2009509721_n.jpg


33987_785205644827921_1753073030_n.jpg


68637_785205771494575_414061081_n.jpg




PENGGUNA ISTIMEWA :):)

1010468_780139868667832_203460194_n.jpg


6.jpg


3.jpg


7.jpg


1536513_10202829278913184_1234096287_n.jpg


VIDEO TESTIMONI

Encik Ahmad Fuad, Semenyih.

Sarjan Tarmizi

http://m.youtube.com/watch?v=-PPdt-m1bFg&desktop_uri=/watch?v=-PPdt-m1bFg

http://m.youtube.com/watch?v=SvMvv3CpHOs

Bagaimana?
Anda masih ragu ragu dengan keupayaan BVSM ini??

Saya faham, bukan mudah untuk kita menerima sesuatu perkara tanpa melihat sendiri keupayaannya.
Disini saya ingin membuka peluang kepada sesiapa yang berminat untuk merasai sendiri pengalaman menggunakan BVSM secara PERCUMA.


PM KAMI SEKARANG !!


RM1288.00 SEUNIT


SPECIAL OFFER

DENGAN PEMBELIAN 3 UNIT BIO VELOCITY SLEEP MATE ( BVSM ) ANDA LAYAK MENDAPATKAN SEUNIT BVSM DENGAN HARGA RM300.00 SAHAJA!!!. *Promosi tamat pada 30 April 2014.


1551638_10202298152871935_1676764110_n.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

m0mo~

CG Top Poster Club
gem
Messages
35,312
Paid Membership
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
388
Points
136
wah,,tuan guru haron din pun ada..:)paid
 

tilam terapi

Junior Member
Messages
85
Joined
Jan 9, 2014
Messages
85
Reaction score
0
Points
6
wah,,tuan guru haron din pun ada..:)paid

Alhamdulillah..beliau pun kagum dengan produk ini. dari sudut perubatan Islam, Garam dan Cahaya matahari waktu dhuha sememangnya memberi kebaikan dan manfaat pada kita. kini,diaplikasikan di dalam Bio Velocity Sleep Mate(BVSM).:)
 

Anonymous89

Super Active Member
Messages
5,409
ForexMart Fans
Joined
Apr 28, 2009
Messages
5,409
Reaction score
28
Points
80
Awards
2
x de rege ke .. truk je la lam thread rege ... hmm
 

redx

Active Member
Messages
1,429
Paid Membership
Joined
Jul 13, 2007
Messages
1,429
Reaction score
123
Points
43
nak tanya, kalau yg strok dsbbkn kencing manis dah ada yg try ke? bley tgk testi?
 

wan632

Active Member
Messages
2,487
Joined
Oct 29, 2011
Messages
2,487
Reaction score
86
Points
30
Rege nak kena pm.. Kerr??? Pm lah..
 

tilam terapi

Junior Member
Messages
85
Joined
Jan 9, 2014
Messages
85
Reaction score
0
Points
6
x de rege ke .. truk je la lam thread rege ... hmm

oh..kami ingin mereka yang betul2 berminat supaya bertanya..dan kalau boleh setiap dari mereka yg berminat kita akan jumpa secara face to face untuk lebih transparent..dan mereka boleh rasai sendiri pengalaman BVSM secara PERCUMA.

P/S - terus terang harga produk ni kalau setakat tgk pada rupa mmg kelihatan mahal,namun,teknologi disebalik pelapik tilam ini yg setara dengan harganya.

PM kami untuk lebih detail mengenai harga dan anda yg berminat boleh set appointment dgn kami untuk kami ke tempat anda dan berkongsi kelebihan produk ini. TQ:):):)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register