To Sell Tidak sekata? Tak Berseri? Kedut? Gelap? Jeragat? Kusam? Parut? Kering?

CG Sponsors




suri2010

Freshie
Joined
Jan 6, 2010
Messages
11
Reaction score
0
Points
3


Estana Gold adalah revolusi terbaru penjagaan wajah yang berasaskan Emas 24K dengan formulasi yang diyakini mampu mengekalkan keremajaan dan kecantikan kulit.

Mereka kata anda nampak tua?? Ingin naikkan seri wajah?? Anda seharusnya mencuba Estana Gold!

Kulit anda Tidak sekata? Tak Berseri? Kedut? Kendur? Gelap? Jeragat? Kusam? Parut? Kering? Berminyak? Kasar? Bertompok? Eyebag? Pori Besar? Blackhead? atau banyak lagi??

Jom pakat try estana.. mesti cantik..
 
Last edited:
Sponsored Post

bisnes-minded

Active Member
Platinum Member
Joined
May 2, 2008
Messages
1,157
Reaction score
2
Points
25
aku igt td Eastana Farm buat bisnes baru..hehehe

P/s: duit xdpt lg ni...
 

suri2010

Freshie
Joined
Jan 6, 2010
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
Nak jadi pengedar pun boleh..
 
Last edited:

suri2010

Freshie
Joined
Jan 6, 2010
Messages
11
Reaction score
0
Points
3
Apa kata pengguna??
"Lynn nak bagi testi kat akak ni. lepas Lynn guna Estana ni, memang nampak ketara perubahan kulit muka Lynn, sampaikan husband Lynn pun tanya kenapa muka mcm ada 'nur'. (jahat kan?) Dengar memang sakit ati, tp pikir2 balik, mcm best je bila org ckp mcm tu. Lg satu, Estana Gold ni baunya wangi sangat. Mengalahkan pakai perfume. Husband dok cium bertalu2. Kihkihkih.." - Lynn

"Memang Siti sendiri nampak kesan positif terutama dari segi complexion dan kedut kat keliling mata. Kulit lebih sekata dan cerah dari dulu. Garis halus keliling mata pun dah makin x nampak. Ni mungkin sebab Siti dok biar emas2 tu lama2 kasik meresap kat keliling mata. Setakat 3 bulan Siti cuba Estana ni, langsung xda pengelupasan pun. Estana ni 'buat kerja' semua dari dalam. Tau2 dah cerah je. Ewah! Bukan Siti je dapat rasa perubahan ni. Org keliling Siti pun bagi feedback yg sgt2 positif. Kadang2 Siti saja je buat2 mengeluh ”risau lah muka Siti ni nampak kusam...”. Setiap kali tu jugaklah, orang akan sangkal kenyataan Siti tu. Diorang kata muka Siti dah cukup elok..., x perlu nak risau apa (helah menjadi! hehe). Plus x yah pakai foundation and sunblock.... Wah!!!!! Siti suka betul lah Estana ni." - Siti
 
Sponsored Post
Top
Log in Register