BTC USD 47,603.0 Gold USD 1,780.88
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Tidak Perlu diet,Tidak perlu exercise Turun 8kg sebulan - Rasa Sungguh Sedap & Murah

mrsrizal

Junior Member
Messages
63
Joined
Dec 15, 2009
Messages
63
Reaction score
2
Points
11
Tidak Perlu diet,Tidak perlu exercise Turun 8kg sebulan - Rasa Sungguh Sedap & Murah

Shape Plus 100% Natural Ways to Reduce Weight



Shape Plus - Mixed Apple Powder with Oligo

Selesaikan Masalah Gemuk,Selulit & Perut Buncit dengan Hanya sepaket sehari..Rasanya yang sedap & enak membantu membakar semangat anda untuk terus mengambil Shape Plus sehingga anda mendapat berat badan yang anda inginkan dalam masa yang singkat dan selamat.


Kebaikan Shape Plus Slimming Apple Juice:

Membantu Meningkatkan Kadar Metabolisma dalam badan
Menggalakkan pembakaran lemak dan menurunkan kadar kolesterol
Membantu menguatkan imun sistem dalam badan
Membantu menyingkirkan toksin dalam badan
Membantu meningkatkan kalsium pada tulang
Mencantikkan kulit dengan menggalakkan pembaikan dan pembentukan tisu dengan menyumbang bahan kolagen untuk kulit dan awet muda
Membantu melancarkan proses pencernaan dan seterusnya menurunkan berat badan
Membantu menyingkirkan selulit (lemak degil) dari lapisan bawah kulit
Meningkatkan tenaga dan badan lebih berasa cergas dan sihat
Membantu mengawal pembentukan lemak baru dalam badan
Membantu menyerikan wajah dan mengelak wajah dari menjadi kusam


Bahan-bahan kandungan Shape Plus:



Apple Mix Powder

Oligo

Soy Lecithin

Psyllium Husk

Isolated Soya

Grape Seed Powder

Apple Fiber

Palm Oil Fiber

Citrimax

L-Glutamine

Green Tea Extract

Aloe Vera Extract

http://shapeplus.blogspot.com/

Cara Pengambilan:

Campurkan 1paket Shape Plus ke dalam 200ml air biasa kacau dan minum selepas sarapan pagi

Untuk keberkesanan yang lebih cepat dan baik:
-Minum sekurang-kurangnya 2.5liter - 3liter air sehari
 
Last edited:
Sponsored Post

mrsrizal

Junior Member
Messages
63
Joined
Dec 15, 2009
Messages
63
Reaction score
2
Points
11
Testimoni

Testimoni

Testimoni yang memang menikam kalbu


Sebulan


3 bulan


6 Bulan
 

ejay_330

Fun Poster
Messages
306
Joined
Dec 4, 2009
Messages
306
Reaction score
8
Points
15
SELAMAT BERURUS NIAGA DLM CG..Bump utk shape plus
 

ejay_330

Fun Poster
Messages
306
Joined
Dec 4, 2009
Messages
306
Reaction score
8
Points
15
biasanya brape lama masa yg diambil utk turunkan berat badan?ade side effect tak?
 

mrsrizal

Junior Member
Messages
63
Joined
Dec 15, 2009
Messages
63
Reaction score
2
Points
11
Offer price

Good News!
Price RM120/box (10sachets)
OFFER price RM240/3box (30sachet/month consume)
Offer Valid Until while stock last
 

mrsrizal

Junior Member
Messages
63
Joined
Dec 15, 2009
Messages
63
Reaction score
2
Points
11
Testimoni Lagi

Testimoni Lagi

From: Kak Ton
Subject: Kurus u....tq


salam jie...alhamdulillah....kerana jie perkenalkan produk ni pada akak....masuk ari ni dah 10hari akak minum shape plus..n kalau jie nak tau...alhamdulillah dah turun 3kg...n ari ni akak dah bertukar saiz baju yg kecik dari biasa...akak suka la shape plus ni sebab nya rasa nyer sedap..n tak de ler cam yg lelain tu byk fiber tak bleh telan..yg ni walaupun tak terus minum still tak kembang..tak sabar nak tunggu sebulan ekeke..harapnyer buleh bertukar terus saiz S...tq jie..so nanti akak akan place order lagi ngan jie..since jie pun senang nak deal...cool n peramah..tq jie..

From: Faiz
Subject: shape plus


jie..ya allah tak sabar aku nak cerita ngan hang..aku call hang byk kali...hang pegi mana..aku call umah tak dpat aku call hp enggage..tention aku la call hang baik aku email hang terus..sebab tak sabar nyer aku nak bagitau hang berita gumbira nie....ok kan aku baru start 15 hari shape plus hang nie..tapi kan jie...aku tak timbang lagi sebab timbang kat umah dah rosak..tapi kan yg bestnyer..seluar jeans aku yg bulan lepas aku cuba sarung tu mmg dah jadi sarung nangka...sekrg nie dah jadi sarung cempedak akakakaa.so makna dah buleh pakai n rasa selesa n ada space lagi...baju lak dah byk yg longgar2 dari dulu...akan aku teruskan minum shape plus nie...seronok jie..sebab nye hang pun tau kan dah macam2 produk aku jumpa...n aku rasa this is the best produk yg aku pernah tyr coz resulst dia marveles...

From: Noor
Subject: alhamdulillah


assalamulaikum,

i nak kongsi berita gembira ngan u la jie...alhamdulillah jie...i rasa ini lah produk yg sesuai ngan i agaknyer...memula i rec ur mail pun i rasa terpikat n ingin mencuba...alhamdulillah tak sia2 i mencuba..n terima kasih pada u juga kenalkan produk nie...n terima kasih kerana sudi memberikan beberapa tips tuk meningkatkan metabolisma supaya cepat proses pembakran lemak yg giler tebal nie...ekekeke..tapi sekrg...alhamdulillah hubby pun puji nampak lebih langsing n menawan gitew...yg best tu kulit i pun semakin cantik n halus..ramai lak puji nampak lebih cerah n bersih n yang penting nampak lebih muda dari usia u....
ok jie nanti kite update kat awak lagi yer...terima kasih sekali lagi semoga org2 yg memerlukan macam i ni bertemu dgn u...insyaallah semoga mereka juga dapat rasa kegembiraaan yg i rasakan sekrg ini....tq jie muaaaaaaaaaaaaaaaahhh
 

mrsrizal

Junior Member
Messages
63
Joined
Dec 15, 2009
Messages
63
Reaction score
2
Points
11
How to purchase

EMAIL/YM
[email protected]

PHONE NUMBER
012 624 6990 (fuza)


Once order is confirmed, please make ur payment to:

Account holder :
MAHFUZAH ABAS
112781003838 (MAYBANK)
12065020035714 (BANK ISLAM)

strictly before 2pm ya ; )[/


After Payment pls email ur detail to [email protected]
 
Last edited:

mrsrizal

Junior Member
Messages
63
Joined
Dec 15, 2009
Messages
63
Reaction score
2
Points
11
biasanya brape lama masa yg diambil utk turunkan berat badan?ade side effect tak?

Cam saya sendiri sehari saya buleh turun 1kg..tapi make sure lepas minum shape plus nie..air kosong mesti cukup dalam badan atleast 2.5liter-3liter sehari...kalau air kurang so lambat skit la dia punya kesan...so ada cust saya seminggu 3kg reduce berat..in a mth 5.5kg tapi saiz dia pulak yg nampak perubahan ketara..sebab baju2 yang dia pakai semua dah longgar...n saiz dia dari saiz M - saiz S within a mth

mmg bagus shape plus nie...dah la bagus rasa pun sedap...ala2 apple juice...manis n sedap la...
 

mrsrizal

Junior Member
Messages
63
Joined
Dec 15, 2009
Messages
63
Reaction score
2
Points
11
Produk ni dah 2 thn kat pasaran tapi yg boom nye pun kat chinees market..kite kat pasaran malay baru lagi...so sesapa berminat nak jadi Pengedar mmg di alu alukan
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register