:: Thread khas Shah Jazle!... I hate u bebeh!...Kelab TAK MINAT Shah Jazle CG!... ::

Recommended Brokers


Minat dengan Shah Jazle?


  • Total voters
    0

kronoz

Active Member
Joined
Jun 1, 2011
Messages
1,957
Reaction score
24
Points
25
Berdasarkan POLL...

Ada 4 orang yang angau dan 2 orang minat sangat pada Shah Jazle

Andaikata 6 orang ini peminat setia pada Shah Jazle, saya pohon maaf jika keterlanjuran.

Apa-apa pun aku tetap nak kutuk si Jazle ni sebab dia memang Poyo tahap kuasa langit ke-7

:)) :))


PS: Aku ingat lagi Melodi pernah interview dia dan bagi peluang dia pujuk Mira Liyana live dalam TV. Ayat petikan dia "Mira, kembalilah pada Jazle kerana Jazle tahu Mira tak boleh hidup tanpa Jazle"

poyosss
:: Thread khas Shah Jazle!... I hate u bebeh!...Kelab TAK MINAT Shah Jazle CG!... ::

wokey... wokey... memang saya tak minat sangat ngan Shah Jazle nie...

So skang officially abam kong bukak thread Khas pasal dia kat CG...

apa pe je pasal Shah Jazle bley update conteng borak kat sini...

owh... Shah Jazle..apesal ko poyo sangat :))



Saya tak minat perempuan Melayu!!

Confirm ramai perempuan-perempuan di luar sana yang kecewa apabila Shah Jaszle bagitau yang dia tak minat nak bercinta dengan awek Melayu. Tambah kecewa kalau anda tahu yang awek Shah Jaszle sekarang ialah awek Ukraine. Confirm cun gila beb. Model kat United Kingdom tue. Pergh… Confirm meletup tak hengat.

Kenapa Shah Jaszle tak suka awek Melayu? Ini jawapannya:-

[note]Saya pernah ada teman wanita Melayu tapi saya kena control sampai susah untuk saya libatkan diri dengan industri kerana cemburu yang melampau. Saya baru 21 tahun tapi dia asyik paksa untuk berkahwin. [/note]

Kalau kami jadi awek Shah Jaszle pun confirm ajak kawin cepat-cepat. Pakwe hensem tue beb. Sebelum kena caras ngan awek lain, baik nikah cepat-cepat. Baru orang lain takleh kacau. Tak gitu? Hehehe.

Dan berita baik untuk anda semua, rupa-rupanya Shah Jaszle dah clash ngan awek Ukraine dia tue. Si awek sudah balik ke Ukraine dan sebelum balik dah pesan kat Shah Jaszle supaya cari awek lain. Apa lagi? Kepada awek-awek Melayu di luar sana, marilah beramai-ramai try mengorat Shah Jaszle. Buktikan kehebatan awek Melayu padanya.

-beautifulnara
Abam Shin jealous tak tengok Abam Shah dengan Neelofa?? :))









:)) :))


UPDATE BERITA SENSASI SHAH JAZLE!!

Video Prema Yin & Shah Jaszle



Hi readers,

For now, this is the video being talk of the town. A song video Prema Yin & Shah Jaszle who must be still newbies in the music industry came over with peoples classification as “video melayu panas” . This singers in the video Prema Yin & Shah Jaszle being criticized for their act in the video.

This are some screenshot of “video panas Prema Yin & Shah Jaszle“



--

Update terkini:

Keputusan yang agak memeranjatkan :-? :eek:

Poll Neelofa - 67 voters
Poll Izara - 68 voters
Poll Tiz - 30 voters

Poll Jazle - 100 voters


Adakah ini membuktikan ramai yang meminat Jazle dalam senyap.. atau menyampah teramat sangat :-?

Terima Kasih atas undian anda :)cgrock



NEXT SUBJECT: AMMAR ALFIAN AZIZ
:)) :))



...
 
Last edited:
Sponsored Post

jamtulenmurah

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,721
Points
316

wokey... bley aku muntah tak?... :))

ape nie... tak main laa jejantan nie... :eek:




 

saga merah

CG Top Poster Club
Joined
May 22, 2011
Messages
34,872
Reaction score
24
Points
115
hahaha....lepas nie kelab apa plak...
 

marlen

Legendary Member
Joined
May 27, 2008
Messages
16,925
Reaction score
31
Points
125
kalau dia berlakon boleh la..

tp xbrapa minat sgt sbb terserlah jgk la kepoyoaan dia tu..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register