BTC USD 50,766.6 Gold USD 1,784.09
Time now: Jun 1, 12:00 AM

==thread kaunseling percuma**pokdin n fren sedia membantu

haudli

CG Top Poster Club
Messages
47,314
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
JANGAN MALU DALAM HIDUP INI JIKA KITA ADA MASALAH YG X MAMPU KITA SELESAIKAN BERSENDIRIAN,

Suarakan masAlah korang kat sini dan pokdin n fren akan sedia membantu MENANGANI MASALAH anda.
 
Last edited:
Sponsored Post

mimie813

Super Active Member
Messages
6,531
Joined
Nov 26, 2009
Messages
6,531
Reaction score
290
Points
81
saya ada masalah nak out from cg nie....dah kul 1 dah nie,esok nak keje....

cam ner pok din....
 

haudli

CG Top Poster Club
Messages
47,314
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
saya ada masalah nak out from cg nie....dah kul 1 dah nie,esok nak keje....

cam ner pok din....

payah nak setel ni,tapi pokdin cube k...,:)paid
1st,cuba gi kat dapur..then,abiskan lauk malam tadi..jgn berenti selagi perut x membesar 2 inci,
pastu,minum air holick tanpa lepas nafas..

ulang step ni berkali2 ..kalau esok masih bole login cg,pokdin bg cara lain lak..
 
Last edited:

erDrAg00n

Moderator
Messages
13,729
Joined
Dec 22, 2007
Messages
13,729
Reaction score
5
Points
120
orait pokdin n rakan2...
pertanyaan mudah...
berdasarkan satu benda yang diingini oleh kedua2 jantina...
apakah yang mendorong mereka untuk mendapatkan benda itu...
NAFSU kah? atau AKAL kah?
mwahahaha
 

haudli

CG Top Poster Club
Messages
47,314
Paid Membership
Joined
Jul 15, 2009
Messages
47,314
Reaction score
442
Points
136
orait pokdin n rakan2...
pertanyaan mudah...
berdasarkan satu benda yang diingini oleh kedua2 jantina...
apakah yang mendorong mereka untuk mendapatkan benda itu...
NAFSU kah? atau AKAL kah?
mwahahaha


hai,ape la payah sangat..
ambill dan renungkan jawapan pokdin seperti di bawah.

ni bg lelaki


N~ nak
A~ adik
F~ Fasha
S~ Sandha
U~ urut


A~ akan
K~ kudapatkan
A~ amoi
L~ lebih

ni bg pompuan

N~ nanti
A~ aku &
F~ fizo omar
S~ selindung
U~ untuk

A~ aktiviti
K~ kelambu
A~ amat
L~ lucu
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register