To Sell thread closed

CG Sponsors




Sponsored Post

azanney

CG Top Poster Club
Joined
Oct 18, 2008
Messages
48,937
Reaction score
351
Points
131

Harga : RM20 sahaja (verify ebay saje)
RM24 sahaja (verify paypal saje)
RM35 sahaja (verify ebay + paypal)


Takde kad credit untuk verify akaun Paypal & Ebay ?
Atau perlukan kad credit tambahan utk verify akaun paypal yang lain?

VCC ni valid selama setahun.

Saya boleh tolong verify akaun Paypal & Ebay dengan Virtual Credit Card (VCC)!

Virtual Credit Card sama dengan kad kredit biasa tapi hanya digunakan utk verify sahaja.
Tidak boleh digunakan utk shopping kat internet.

Korang boleh gunakan nama dan alamat korang sendiri ketika memasukkan detail dlm bahagian kad credit.

Korang akan dapat detail seperti dibawah untuk digunakan kat Paypal & EBay (dalam bahagian card credit) :

(1) Virtual Credit Card Number (VISA)
(2) 3 digits CVV Number
(3) Expire Date
(4) Expanded No for Paypal use only

(1)Card number : 4788938894512798
(2)CVV2 : 921
(3)Expiry Date : 02/09 (mm/yy)
(4)8854PAYPAL--*EXPUSE

PM @ YM @ MSN me at [email protected] for more info
apa beza verify paypal dgn verify ebay?
bukankah kalau dah verify paypal secra automatiknya ebay pun verified?bole terangkan?saya newbie...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register