BTC USD 60,532.9 Gold USD 1,792.47
Time now: Jun 1, 12:00 AM

-----thread closed------------

Status
Not open for further replies.

ciciwawa

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
473
Reaction score
6
Points
15
Assalamualaikum semua,

Sejak saya join cg..ini lah kali pertama saya buka thread.
Tujuan nya saya nk tanya pendapat kawan2 cg yg lain...
sekiranya saya ada modal,business atau pelaburan apa yg boleh
saya buat.....
Modal yg dimaksudkan adalah sebyk 1B....
Sila bagi pendapat anda semua atau boleh contact saya
melalui ym [email protected]:)

p/s utk geng jawa...saya akan tunaikan janji saya pada anda suatu masa dulu..!!
 
Last edited:
Sponsored Post

astrowan

CG Top Poster Club
Joined
Aug 26, 2009
Messages
22,317
Reaction score
249
Points
138
mana mai 1B


pergggggggggggggggggggg..........mai seringgit
 

dme30

Super Active Member
Joined
Sep 5, 2008
Messages
6,454
Reaction score
88
Points
70
import n borong brg dr china..jualll..masyuk..
 

3keris

Active Member
Joined
Dec 24, 2009
Messages
1,024
Reaction score
3
Points
25
1bilion?:eek:
melabur jer bro.. asb, asn, seangkatan dgn nya,,,
pengiraan mudah rm500 000 -dividen 10% = rm50 000
rm50 000/12 bulan = rm4000+ (income sebulan)
tu baru rm500 000:-?
 

ciciwawa

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
473
Reaction score
6
Points
15
1bilion?:eek:
melabur jer bro.. asb, asn, seangkatan dgn nya,,,
pengiraan mudah rm500 000 -dividen 10% = rm50 000
rm50 000/12 bulan = rm4000+ (income sebulan)
tu baru rm500 000:-?

mmg dah termasuk dlm perancangan pun!!
cuma skrg ni nak cari business yg sesuai
utk anak2..
 

fysh_inferno

Fun Poster
Joined
Mar 31, 2010
Messages
768
Reaction score
2
Points
15
btul ke 1b tue aq tgk.... ke aq nie rabun... mak aii byk duit ko
 

frybeez

Active Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
1,575
Reaction score
6
Points
25
1B??
huhu..
ini WARGA CG PALING KAYO!!!
bak mai sehengget!!
 

ciciwawa

Fun Poster
Joined
Jun 25, 2008
Messages
473
Reaction score
6
Points
15
btul ke 1b tue aq tgk.... ke aq nie rabun... mak aii byk duit ko


Rezeki ALLAH!!



p/s Insyaallah..saya akan menolong geng2 buat loan cg,,yg dulunya
selalu buat loan tak lepas dan kena tipu ngan upfront!!
 

janz_264

Active Member
Joined
Feb 3, 2008
Messages
1,857
Reaction score
8
Points
25
perghh 1B..bro xpayah bisness pun xpa..simpan je duit tu..melabur kat mana2....makan dividen je...1B tu dah ckp pun utk 7 keturunan..hehe
 
Status
Not open for further replies.
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register