BTC USD 61,421.4 Gold USD 1,765.68
Time now: Jun 1, 12:00 AM

thread closed

jomie

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Sep 24, 2008
Messages
6,845
Reaction score
614
Points
111
threadclose
 
Last edited:
Sponsored Post

AjuL

Super Active Member
Paid Membership
Joined
Jul 2, 2009
Messages
9,046
Reaction score
173
Points
73
kalau aku la bro..beli dengan user cg je..bro fanlee tu..customer support pon bagus :D
 

TITANIUM

Super Active Member
Joined
Feb 25, 2008
Messages
6,365
Reaction score
13
Points
65
ksian abam jomie......
semoga abg jomie terus bersabar la yer....
 

zamreda

CG Top Poster Club
Paid Membership
Joined
Sep 1, 2008
Messages
31,388
Reaction score
51
Points
120
beli kat cg ajer senang....
 

yazaedar

Active+ Member
Joined
Apr 29, 2006
Messages
2,834
Reaction score
4
Points
25
aku pun kena lebih kurang macam TT...tapi hp lain...cite lama la....beli...pastu hang....2 hari mai...dia kata tak leh tukar....kena claim warantty.....patut nya....dlm 7 hari...boleh tukar 1 to 1.....aku tau perasaan TT tapi aku tak berani sound toke kedai....tatu berselerak kat badan...semenjak hari tu aku tak beli dah kat kedai booth kecik tu....semua style along.....beli kat bro fanlee pun boleh....kat nokia autherise(betui ka ni) centre pun boleh.....
 

girlsilver

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
tmpg simpati kat TT, aku dlu penah beli kat plantronics tu, tp ok jer...xsilap beli kat seksyen 18...dh lm pon aku xg sana

tel yg aku beli tu pon dh buang sbb rosak...:D

beli kat cg jer la bro...fanlee ker nad ker :)cgrock
 

girlsilver

Legendary Member
Paid Membership
Joined
Dec 1, 2009
Messages
10,744
Reaction score
194
Points
123
xsilap aku laaa kat belah2 klang ade plantronics tp dh tukar jd planunics :-?:-?

pelik jer nama tu :))
 

emkayzack

Fun Poster
Joined
Aug 28, 2006
Messages
747
Reaction score
10
Points
19
ko cube provoke sikit, macam membe aku punye kes, hantar repair kdai xnak, suh hantar AVAX, hantar kat AVAX, AVAX pun xnak...suh antar kdai...last2 dia ugut jumpe manager n gertak "kedai ni penah kna saman ke? my father is a lawyer..." terus kedai tu repair phone dia...FOC lagik
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register