BTC USD 23,798.0 Gold USD 1,768.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

The World First EA for any pair & TimeFrame!

tgt123

Freshie
Messages
37
Joined
Nov 11, 2006
Messages
37
Reaction score
4
Points
11
Hi All,

Please Anyone could help to make this super EA which can run in any currency pair and TimeFrame work on live account!?

Interbank BarTrader demo server forward test login 2140240 p/w ancx7tw
 
Last edited:
Sponsored Post

MAIDIN

Super Active Member
Messages
8,164
Paid Membership
Joined
Feb 21, 2008
Messages
8,164
Reaction score
447
Points
81
mahalnye .. sampai 175k usd . boleh buat modal trading dan hasilkan 1k usd sehari tanpa pikir MC atau loss .. low low low low risk punye .. heehehhe
 

mynor5535101

Active+ Member
Messages
4,452
Joined
Nov 29, 2007
Messages
4,452
Reaction score
192
Points
33
Macam ni aku start dengan modal USD100 aje dah cukup....Hari hari ada gaji....:D Kalau loss pun USD 100 aje.:D
 

gundam98

Banned
Messages
864
Joined
Sep 23, 2006
Messages
864
Reaction score
367
Points
31
dengan mq4 itu ubah-ubah, delete delete, boleh guna main live :D
Tengok review dari duyduyfx, bukan hebat sangat...
Ini sales pitch lagi.. untung dari jual EA bukan kehandalan EA sendiri.
 

DH2002

Fun Poster
Messages
135
Joined
Jun 2, 2008
Messages
135
Reaction score
14
Points
15
dengan mq4 itu ubah-ubah, delete delete, boleh guna main live :D
Tengok review dari duyduyfx, bukan hebat sangat...
Ini sales pitch lagi.. untung dari jual EA bukan kehandalan EA sendiri.

Nak ubah mq4 tu kena betul2 faham konsep EA... bukan main tikam jer.

Kadang2 kita tak tau setup sebenar EA...yg aku tau ada EA harga mahal tu, owner dia tak kisah ko piratekan EAnya... janji setting optimum ko takkan dapat.
 

zixox

Fun Poster
Messages
717
Joined
May 29, 2008
Messages
717
Reaction score
8
Points
20
why is the ea is so expansive...can u show us the real account in a real....please share your investor password dan login...
 

gundam98

Banned
Messages
864
Joined
Sep 23, 2006
Messages
864
Reaction score
367
Points
31
Nak ubah mq4 tu kena betul2 faham konsep EA... bukan main tikam jer.

Kadang2 kita tak tau setup sebenar EA...yg aku tau ada EA harga mahal tu, owner dia tak kisah ko piratekan EAnya... janji setting optimum ko takkan dapat.

itulah harap ada otai EA sini boleh tolong.... entah macam-mana..
 

+kOoL+

Legendary Member
gem
Messages
12,425
Joined
Apr 11, 2007
Messages
12,425
Reaction score
68
Points
120
perghhh!!.. mahal gila babas.. bek trade je duit 2 dari beli ea nih.. setengah melabur lam bidang len plak.. sorry 2 say.. tapi sapa yg beli dgn harga ni ***** gile a..
 
Sponsored Post

Live Forex Chart

Currency
Rates
EUR / USD
1.01601
USD / JPY
135.164
GBP / USD
1.20753
USD / CHF
0.95303
USD / CAD
1.29049
EUR / JPY
137.329
AUD / USD
0.69369

CG Sponsors




Top
Log in Register