Movie The Nun (2018)

CG Sponsors




theblur

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2012
Messages
6,571
Reaction score
567
Points
121
valak seram tak la, cuma buat suspen je. expected..

khamis ni layan johnny english.
 
Sponsored Post

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
9,488
Reaction score
2,116
Points
151
bagi aku storyline best..mmg layan cerita dia...

tapi tak seram pun...ada la sikit2 seram...mcm tgk cerita aksi pun ada...keseraman dia tu mcm tgk cerita The Mummy 1999...

itu cuma pandangan peribadi aku la...org lain aku x thu..

bagi aku, org yg tak minat sgt seram2 ni,, mungkin akan suka dgn cerita The Nun....sbb keseraman dia tak melampau dan boleh diterima oleh semua org...

untuk aku pulak, aku agak kecewa la,, sbb aku mengharapkan keseraman yg berganda-ganda dari The Conjuring...
sbb aku mmg peminat cerita genre horror, mystery, psyko dan seumpamanya...

tp apa2 pun, storyline tetap best...dan layan.... 7.9/10
 
Last edited:

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,755
Reaction score
1,869
Points
201
Banyak jump scare.
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,084
Reaction score
244
Points
123
cite ni bole tahan..
mula2 tu mcm berdebar juga..
producer ni mmg ok..cite org putih lain yg seram2 x terasa pon..
 

belam

Super Active Member
Joined
Jul 29, 2013
Messages
5,789
Reaction score
223
Points
73
citer ni aku tgk kat cinema..lama da ni.
bg aku tak best.
conjuring yg sblom ni jauh lg best
 

imatheonlyone

Legendary Member
Joined
Mar 11, 2009
Messages
13,054
Reaction score
420
Points
141
X Seram pun cuma filem ni filem penting untuk conjuring series
 
Sponsored Post
Top
Log in Register